background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ετοιμάζεται για μια ακόμα επιτυχία ο Παναιγιάλειος

ΚΥΡΙΑΚΗ (15:00) ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΕΡΩΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

Σπουδαία παιχνίδια σε όλα τα μέτωπα διαθέτει το πλούσιο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής, με το παιχνίδι του Αιγίου να μοιάζει το σημαντικότερο όλων και είναι το μοναδικό ανάμεσα σε δυο ομάδες που είχαν σημειώσει νίκη στην πρεμιέρα.

Ο Παναιγιάλειος προέρχεται από το «διπλό» στην Άρτα και ο Αχέρων την εντός έδρας νίκη 3-1 σε βάρος της Παναχαϊκής.
Οι σκόρερς της ομάδας του Καναλακίου, Βέρμπης και Γεωργίου, έδειξαν ότι είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι όταν βρουν ελεύθερο χώρο και θα χρειαστεί να προσεχτούν ιδιαίτερα, ώστε να χτυπηθεί ο Αχέρων στα ευαίσθητα σημεία του.

Την Πέμπτη στον αγώνα κυπέλλου ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 σε βάρος του Αχέρωνα στο Καναλάκι.
Το παιχνίδι αυτό λογικά θα επιβάρυνε την σωματική κατάσταση των παικτών του Αχέρωνα, που σημαίνει ότι εκτός από την έδρα, ο Παναιγιάλειος την Κυριακή θα έχει ένα ατού παραπάνω.

Στο γήπεδο η σημερινή προπόνηση

Αργία χθες για τους υπαλλήλους των γηπέδων, με αποτέλεσμα να μην έχει που να προπονηθεί ο Παναιγιάλειος και να πάνε οι μελανόλευκοι για …καφέ.
Επειδή πλησιάζει το ντέρμπι της Κυριακής με τον Αχέρωνα, στον Παναιγιάλειο οφείλουν να εγκλιματιστούν σε τόπο και χρόνο, οπότε η σημερινή προπόνηση θα γίνει απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε την Τετάρτη ο Θόδωρος Βαλλιάνος, ο οποίος μάλλον θα τεθεί στη διάθεση του Φάνη Γκέκα.

Ελπίδες για τα δελτία των Τοκάμ, Τσιμπουέζε

Υπάρχει αισιοδοξία στον Παναιγιάλειο για την σημερινή εξέλιξη σχετικά με τα δελτία των ποδοσφαιριστών Τοκάμ και Τσιμπουέζε.
Ο Γιώργος Γκάμαρης έχει αναλάβει να τελειώσει την υπόθεση και θα ταξιδέψει σήμερα στην ΕΠΟ για να διευθετήσει αν καταστεί δυνατόν το φλέγον ζήτημα των δυο μελανόλευκων.

Διαιτητής ο Κορίνθιος Μπεκιάρης

Από τον σύνδεσμο Κορίνθου θα είναι το διαιτητικό «τρίο» στο Αίγιο. Τον αγώνα με τον Αχέρωνα Καναλακίου θα σφυρίξει ο Δημήτρης Μπεκιάρης, με βοηθούς τους Οικονόμου – Σπηλιώτη.

Για την πρώτη νίκη η Παναχαϊκή υποδέχεται τον ΠΑΟ Βάρδας

Πληγωμένη από την ήττα στο Καναλάκι, η Παναχαϊκή ετοιμάζεται να διασκεδάσει τις εντυπώσεις της πρεμιέρας, στοχεύοντας τη νίκη στην Πάτρα απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας του Χρήστου Παρασκευόπουλου. Παράλληλα η Πατρινή ομάδα γνώρισε την Τετάρτη την εντός έδρας ήττα 1-2 στο κύπελλο από τον Παναιτωλικό.

Ο Αίας Γαστούνης θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την ευκαιρία για μια 2η νίκη, υποδεχόμενος τον «πληγωμένο» Διαγόρα που είχε χάσει από τον Τηλυκράτη.

Ο Τηλυκράτης εγκαινιάζει την έδρα του παίζοντας με τον Ναυπακτιακό, που κινδυνεύει να παραμείνει χωρίς νίκη και σε αυτή την αγωνιστική.

Μετά τις ισοπαλίες που είχαν στην πρεμιέρα, Διαβολίτσι και Αμβρακικός θα διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη.

Στο παιχνίδι του 4ου ομίλου μετά το ρεπό της 1ης αγωνιστικής μπαίνει τώρα και ο Παναγρινιακός. Παίζει στην έδρα του με τον Εθνικό Σκουλικάδου.

ΕΠΟΜΕΝΗ 2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 31/10 -15:00
Παναιγιάλειος – Αχέρων: Μπεκιάρης (Κορίνθου)
Αίας Γαστούνης – Διαγόρας: Ρέκκας (Μεσσηνίας)
Τηλυκράτης – Ναυπακτιακός: Γιούργας (Κέρκυρας)
Διαβολίτσι – Αμβρακικός: Πετρόπουλος (Αχαΐας)
Παναχαϊκή – ΠΑΟ Βάρδας: Τσοπλάκος (Αιτ/νίας)
Παναγρινιακός – Εθνικός Σκ.: Κούρλος (Ευρυτανίας)
Ρεπό: Αναγέννηση Άρτας


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr