background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Θέλει εντός έδρας φιλικό για το Σάββατο ο Φάνης Γκέκας

ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ

Αν και αυτή η καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής έχει ανακατώσει τις προετοιμασίες των ομάδων και ακούγεται αρκετή γκρίνια από διοικήσεις και προπονητές, για τον Παναιγιάλειο αυτή η εξέλιξη είναι ευνοϊκή.

Ο Φάνης Γκέκας παίρνει μια έξτρα ευκαιρία για να προετοιμάσει την ομάδα καλύτερα, θέτοντας καλή την ημερομηνία έναρξης 24/10, αφού με τις συνεχείς ανατροπές της πρεμιέρας, τα όρια έχουν ξεπεραστεί με το παραπάνω.

Ο προπονητής του Παναιγιάλειου ψάχνει ένα φιλικό με προτίμηση αυτό να είναι Σάββατο και εντός έδρας, ύστερα από την ακύρωση αυτού με τον Αήττητο Σπάτων, αλλά και τα χρονικά περιθώρια να τελειώνουν όσο πλησιάζει η πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Δυστυχώς δεν βοηθούν και οι καιρικές συνθήκες ώστε να προγραμματιστεί ένα φιλικό παιχνίδι χωρίς πρόβλημα. Θετική απάντηση για φιλικό έχει πάρει ο Παναιγιάλειος από τον Αχέρωνα Καναλακίου, που εκτός απροόπτου θα είναι ο αντίπαλος των μελανόλευκων.

Όλοι οι παίκτες παρόντες έρχεται ενίσχυση

Το θετικό για τους μελανόλευκους είναι ότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί στην ομάδα, βρίσκονται οι λύσεις για να ξεπερνιούνται τυχόν προβλήματα, ενώ το ενδεχόμενο για την ενίσχυση της ομάδας παραμένει ανοιχτό και οι κινήσεις που γίνονται στοχεύουν στην εξεύρεση της καλύτερης τελικής επιλογής.
Πρώτο ζητούμενο στο μεταγραφικό παραμένει η απόκτηση ενός επιθετικού, κάτι που λείπει από την ομάδα, σύμφωνα με την εικόνα των μέχρι τώρα φιλικών αγώνων που έχει δώσει.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr