background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Με σηκωμένο το δεξί ετοιμάζεται ο Παναιγιάλειος για να μπει στο πρωτάθλημα

ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΤΟΙΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ

Στο γήπεδο Πλαστήρα συνέχισε την Πέμπτη ο Παναιγιάλειος την προετοιμασία του για την πρεμιέρα στην Άρτα. Για τις δυο τελευταίες απογευματινές προπονήσεις σήμερα και αύριο, ο μελανόλευκος Σύλλογος έχει ζητήσει το Δημοτικό Στάδιο, για να λειτουργήσει τα απαραίτητα σε μεγάλο γήπεδο. Στο διήμερο που ακολουθεί ο Φάνης Γκέκας θα πάρει και τις τελευταίες του αποφάσεις για την αρχική 11άδα, αφού πρώτα γνωρίσει αν όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεσή του.

Δεν υπήρχε ατομικό πρόγραμμα, γεγονός που δίνει περισσότερες επιλογές στον Φάνη Γκέκα για την συγκρότηση της 20άδας που θα ακολουθήσει την αποστολή στην Άρτα.
Πλήγμα θα πρέπει να θεωρηθεί η απουσία του Χάμζα Καρί, αφού είχε ξεχωρίσει στο τελευταίο φιλικό στην Επίδαυρο, αλλά και στις προπονήσεις της εβδομάδας, όμως δεν έχουν ακόμα έρθει τα χαρτιά του.

Παρελθόν θα πρέπει να αποτελέσει και ο Βραζιλιάνος Ριμπέριο Τζούνιορ, όσο οι οικονομικές του απαιτήσεις παραμένουν μεγάλες, σε συνδυασμό ότι δεν ικανοποιεί απόλυτα τις απαιτήσεις στη θέση που χρησιμοποιείται.

Παράλληλα μην έχοντας τελεσφορήσει όλες οι συμφωνίες με τους παίκτες, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες με τα δελτία.

 

Παραμένουν μέχρι νεωτέρας στις προπονήσεις οι τρεις «έγχρωμοι»

Έκαναν την πρώτη τους προπόνηση την Τετάρτη, δήλωσαν το παρόν και στην χθεσινή προπόνηση οι τρεις «έγχρωμοι» ποδοσφαιριστές, που περιμένουν από τον Φάνη Γκέκα να τους ανάψει το πράσινο φως και να ντυθούν επίσημα στα μελανόλευκα. Είναι δυο ακραίοι επιθετικοί, ένας σέντερ φορ και προέρχονται από τις χώρες της Αφρικής: Καμερούν, Μάλι, Νιγηρία. Παράλληλα αναμένονται δυο Ελληνες ένας επιθετικός και ένας μέσος.

Με βροχή το παιχνίδι στην Άρτα;

Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τον καιρό την Κυριακή στην Άρτα. Η πιθανότητα βροχής είναι μεγάλη, γεγονός που αν συμβεί λογικά θα περιορίσει τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών και την ποιότητα του αγώνα, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του πρωταθλήματος.
Από τον σύνδεσμο Ηπείρου ο διαιτητής Χατζηπαναγιώτου και οι βοηθοί του: Γκέλης – Πάνος.

1η αγωνιστική
Κυριακή 24/10 -15:00
Εθνικός Σκουλικάδου – Αίας Γαστούνης
Διαγόρας Βραχνέικων – Τηλυκράτης
Αναγέννηση Άρτας – Παναιγιάλειος
Ναυπακτιακός Αστέρας – ΑΟ Διαβολιτσίου
Αχέρων Καναλακίου – Παναχαϊκή
Αμβρακικός Λουτρού – ΠΑΟ Βάρδας
Ρεπό: Παναγρινιακός


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr