background img
banner
banner

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΠΙΚΟΥΛΑ – ΜΠΟΜΠΟΤΣΙΑΡΗ: «Κλείνουμε έναν κύκλο ως η πιο επιτυχημένη κομματική Οργάνωση και ανοίγουμε έναν νέο»

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ν.Δ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Ένα ιδιαίτερα δραστήριο και δημιουργικό μέλος της τοπικής κοινωνίας, η Ελισσάβετ Πίκουλα – Μπομποτσιάρη κατέρχεται ως υποψήφια για μέλος της Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Αιγιαλείας, στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής. Έχοντας δώσει δείγματα γραφής από την απερχόμενη θητεία της, όπου διετέλεσε αντιπρόεδρος β΄ και υπεύθυνη γυναικών και παραγωγικών τάξεων της Οργάνωσης, στοχεύει αθόρυβα και με το ίδιο σθένος να συνεχίσει να προσφέρει στη φιλελεύθερη παράταξη και στον τόπο της.

Μέλος της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας γνωρίζει από… πρώτο χέρι τα προβλήματα της Αιγιάλειας, ενώ έχει στο ενεργητικό της αμέτρητες επαφές, συνεργασίες και επισκέψεις στα υπουργεία, αγωνιζόμενη για το κόμμα και την περιοχή. Η Ελισσάβετ Πίκουλα – Μπομποτσιάρη, μιλώντας στην «Π», αναφέρεται στα όσα κατάφεραν μαζί με τον απερχόμενο πρόεδρο Βασίλη Σταθακάρο και τα υπόλοιπα μέλη, στην «αναγέννηση» της Δημοτικής Οργάνωσης, ενώ αναλύει τους στόχους της σε συνάρτηση με αυτούς της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας που δεν είναι άλλοι από την ενδυνάμωση της Οργάνωσης αλλά και της παράταξης εν γένει.

Κατέρχεστε εκ νέου ως υποψήφιο μέλος για την Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. Πώς θα κρίνατε το έργο της απερχόμενης διοίκησης, ποια η συνεργασία σας με τον πρόεδρο Βασίλη Σταθακάρο;
Η συνεργασία μου με τον πρόεδρο Βασίλη Σταθακάρο ήταν είναι και θα παραμείνει άριστη. Και οι δυο μας παλέψαμε και ευχόμαστε η εκλογική μάχη να είναι επιτυχής και με μεγάλη συμμετοχή της κομματικής βάσης.
Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συμβουλίου για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και για την ανιδιοτελή προσφορά τους στο κόμμα. Θα ήθελα να αναφέρω πως η τοπική κομματική οργάνωση της Ν.Δ. είναι «νοικοκυρεμένη», χωρίς ταμειακές οφειλές, κι ας μου επιτραπεί η έκφραση «με γεμάτο ταμείο». Παρά τις συγκυρίες, την πανδημία Covid-19 και την απαγόρευση των εκδηλώσεων, η ΔΗΜ. Τ.Ο. Αιγιαλείας είναι οικονομικά υγιής και από τις μεγαλύτερες Κομματικές Οργανώσεις πλέον της χώρας.
Ποιος, κατά τη γνώμη σας, πρέπει να είναι ο ρόλος μιας ΔΗΜ.Τ.Ο. κόμματος; Υπάρχουν κάποιοι τομείς που θα θέλατε να δώσετε βαρύτητα στο μέλλον;
Ο ρόλος των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας είναι η συνεχής και άμεση πολιτική παρέμβαση στην τοπική κοινωνία, με βασικό στόχο την προώθηση των ιδεολογικών αρχών και των πολιτικών θέσεων του Κόμματος, και η ενεργή συμμετοχή στην εκλογική προετοιμασία. Για την εκπλήρωση του σκοπού της, η Δημοτική Τοπική Οργάνωση μεριμνά για τη δραστηριοποίηση και συμμετοχή των μελών της, καθώς και των φίλων και ψηφοφόρων του Κόμματος στους κάθε είδους φορείς της τοπικής κοινωνίας.

Ποια θα είναι η επόμενη μέρα μετά τις εκλογές στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση;
Κλείνουμε τον κύκλο και ανοίγουμε ένα καινούριο στις 24/10 ως η πιο επιτυχημένη Κομματική Οργάνωση και με ανοιχτές διαδικασίες δημοκρατικού χαρακτήρα, όπως άλλωστε αρμόζει στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξή μας, ευελπιστούμε πως θα διεξαχθούν και οι Εσωκομματικές Εκλογές μέσα σε πνεύμα ενότητας, συνεργασίας και αλληλοσεβασμού όλων των μελών της.

Ποιοι είναι οι στόχοι που έχετε θέσει;
Οι στόχοι μας σχετίζονται με την πραγματοποίηση περισσότερων επαφών με κομματικά στελέχη, με σκοπό την ενημέρωση, επίλυση και προώθηση των θεμάτων -προβλημάτων του τόπου μας. Ακόμη, θα δώσουμε έμφαση στην άμεση ενημέρωση της κεντρικής διοίκησης για τα προβλήματα της περιοχής μας. Στοχεύουμε επίσης σε ανθρωπιστικές δράσεις με συνέχιση του έργου μας όπως κάναμε μέχρι τώρα. Ακόμη, με συμμετοχή σε όλες τις ανθρωπιστικές δράσεις του κόμματος και μη (πλημμυροπαθείς /σεισμοπαθείς πυρόπληκτους). Επίσης, θα προχωρήσουμε σε δράσεις στον τομέα των γυναικών.

Πώς θα κρίνατε την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας για τα θέματα της Αιγιάλειας;
Η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση αντιμετώπισε δύσκολες καταστάσεις, που κατά γενική ομολογία διαχειρίστηκε με επιτυχία.
Με επιτυχία θεωρώ πως διαχειρίζεται και τα θέματα της Αιγιάλειας .συγκριτικά με όσα έχουν συμβεί πανελλαδικά. Θεωρώ πως ο δήμος Αιγιαλείας έχει βοηθηθεί απλόχερα σε σημαντικά θέματα όπως των σκουπιδιών και της αποχέτευσης.
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας άλλωστε δεν κοιτάζει κομματικές ταμπέλες όπως γινόταν στο παρελθόν. Την ενδιαφέρει η ανάπτυξη του τόπου και η πρόοδος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr