background img
banner
banner

ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Κακό ξεκίνημα με βαριά ήττα στη Ρόδο (71-44)

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Χειρότερο ξεκίνημα από τον Ήφαιστο/Αχιλλέα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής δεν θα περίμενε ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλος της ομάδας. Απέναντι στον πανίσχυρο Διαγόρα δεν μπήκε ποτέ στο ματς και ιδιαίτερα η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου ίσως είναι η χειρότερη στην ιστορία του, σε όλες τις κατηγορίες που έχει αγωνιστεί. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους και το παιχνίδι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση.     Ήταν η κακή μέρα, που όλα πήγαν στραβά από το πρώτο λεπτό, η κακή ψυχολογία στη συνέχεια από το 25-6 της πρώτης περιόδου, τα πολλά λάθη, η μεγάλη αστοχία που σε συνδυασμό με τη δυναμικότητα του αντιπάλου οδήγησε σε αυτή την εμφάνιση. Ουσιαστικά παράτησαν το ματς μετά την πρώτη περίοδο. Οι δυνατότητες όμως  της ομάδας σίγουρα δεν είναι αυτές που έδειξε στο Βενετόκλειο της Ρόδου. Και έμπειρους παίκτες έχει και νεαρούς με ταλέντο και το είχε δείξει στα τελευταία φιλικά που έδωσε με αντιπάλους της κατηγορίας, όπου ήταν αισθητά βελτιωμένος. Για αυτό και η κακή εμφάνιση στη Ρόδο εξέπληξε αρνητικά και  ήταν κάτι που δεν περίμενε κανείς.

Η εξαιρετική εμφάνιση του Ντούλε στο β΄ ημίχρονο (στο πρώτο έπαιξε ελάχιστα) ήταν το μόνο θετικό που κρατάμε και τίποτα περισσότερο. Ο 26χρονος γκαρντ πέτυχε 17 πόντους σε αυτό το διάστημα με 2/2 βολές, 3/4 δίποντα και 3/7 τρίποντα και χάρη σε αυτόν το σκορ του β΄ ημιχρόνου  ήταν 28-32  υπέρ της ομάδας της Αιγιάλειας (43-12 υπέρ των γηπεδούχων στο Α΄ μέρος!).

Πλέον, ανασύνταξη δυνάμεων γιατί το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε και την Κυριακή ακολουθεί τοπικό ντέρμπι στο Αιγιο με την Παναχαϊκή. Αξίζει να σημειωθεί ότι απουσίασε ο Λάμπης Οικονομόπουλος, ο μόνος που με τα 2.08 του μπορούσε να… κοιτάξει στα μάτια τους Σκλήβα και Δερμιτζάκη, τους δύο ψηλούς του Διαγόρα που έκαναν… πάρτι κάτω από τα καλάθια. Χωρίς να αποτελεί δικαιολογία σίγουρα όμως ήταν σημαντική απώλεια. Ο Ήφαιστος/Αχιλλέας είχε συνολικά 3/22 τρίποντα, 19/29 βολές  και πολύ χαμηλό ποσοστό και στα σουτ δύο πόντων.

Διαιτητές: Καψιώχας – Αδαμόπουλος

ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Γιούπης): Γκόβας 6, Κεφαλάς 8, Ντούλες 17(3), Γιανούτσος 4, Τσεκλένης 2, Καραγιάννης 1, Βεργανελάκης 5, Χριστόπουλος 1, Τσονακίδης, Μανωλόπουλος, Ιατρόπουλος,


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr