background img
banner
banner

Μπαράζ επαφών για τον Σταθακάρο και την ομάδα του

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Με χαμηλό προφίλ και όρεξη για δουλειά ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Αιγιαλείας και η ομάδα του συνεχίζουν τις περιοδείες ανά την Αιγιάλεια.
Μετά το Διακοπτό (φωτό) σειρά πήρε το Αίγιο την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13/10 με μπαράζ επαφών, προκειμένου να ενημερωθεί και ο τελευταίος Νεοδημοκράτης για την αξία της συμμετοχής του στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής 24 Οκτωβρίου.

«Ο κόσμος κρατά αποστάσεις από τα κόμματα και τις κομματικές οργανώσεις. Όμως αυτό αλλάζει. Εμείς το νιώθουμε. Ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολο ήταν να φέρουμε κόσμο και πάλι στις κομματικές οργανώσεις. Νιώσαμε την αγωνία αν θα έχουν ανταπόκριση οι δράσεις μας. Όμως, μέρα με τη μέρα, ένιωθα ότι κάτι άλλαζε. Αυτό που εισπράττω είναι ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα.
Αλλάζει η εικόνα των πολιτών. Αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη μία μέρα στην άλλη. Δεν μπορεί να γίνει όμως και από μόνο του. Θέλει ανθρώπους που να προσπαθούν σ’ αυτή την κατεύθυνση με σχεδιασμό, με καθημερινή ενασχόληση, με παρουσία, με δράση.» τόνισε στο protionline.gr ο Βασίλης Σταθακάρος, που διεκδικεί εκ νέου την προεδρία της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας με ανανεωμένο ψηφοδέλτιο.

Θυμίζουμε ότι δικαίωμα ψήφου θα έχουν όσοι εγγραφούν εγκαίρως στα μητρώα του κόμματος, καταβάλλοντας το αντίτιμο των 12€ μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.
Στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές είχαν προσέλθει 1098 να ψηφίσουν στο Πολιτιστικό Κέντρο, ωστόσο αυτή τη φορά το ενδιαφέρον είναι αυξημένο, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα της ηλεκτρονικής ψήφου.

Φωτό: Μικρή ανάσα στην πλατεία Διακοπτού. Από αριστερά: Δημήτρης Μαρινόπουλος, Γιάννης Μεντζελόπουλος, Δημήτρης Δούκας, Βασίλης Σταθακάρος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr