background img
banner
banner

Νερά στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου

Η «ΑΘΗΝΑ» ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Μπορεί το καιρικό φαινόμενο «Αθηνά» να μην προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στην Αιγιάλεια, ανέδειξε ωστόσο την αναγκαιότητα εκτέλεσης εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, τα αποδυτήρια του οποίου γέμισαν νερό από την πρώτη κιόλας βροχόπτωση. Το πρόβλημα δεν είναι νέο ωστόσο η αποκατάστασή του απαιτεί μία… γενναία παρέμβαση που δρομολογείται από το Νομικό Πρόσωπο του δήμου Αιγιαλείας, το οποίο είναι υπεύθυνο για τους αθλητικούς χώρους του δήμου.

Όπως ανέφερε στo protionline.gr ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία, Γιώργος Φραγκονικολόπουλος, ΄΄η διαρροή προέρχεται από την κερκίδα που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τα αποδυτήρια, είναι ένα χρόνιο πρόβλημα, την αποκατάσταση του οποίου έχουμε δρομολογήσει, στο πλαίσιο της γενικότερης μέριμνας που υπάρχει για το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχουν διαρροές, ήδη έχουμε προχωρήσει τις διαδικασίες ώστε να γίνει μόνωση΄΄.

Γενικότερη μέριμνα

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες εργασίες, είπε: ΄΄ Έχουμε προχωρήσει σε επανασπορά του αγωνιστικού χώρου, κι αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που δεν διατίθεται προς χρήση για την ώρα, ώστε να προστατευτεί ο χλοοτάπητας Από εκεί και πέρα, έχουν γίνει παρεμβάσεις στον χώρο που οι ομάδες του στίβου χρησιμοποιούν για βάρη ο οποίος βρισκόταν σε άθλια κατάσταση και έχουμε διανοίξει νέα πόρτα για να μην περνούν τα παιδιά από το σημείο που βρίσκεται ο κεντρικός πίνακας του γηπέδου ώστε να μην έχουν πρόσβαση στον χώρο και συμβεί κάποιο ατύχημα΄΄.

Και προσθέτει: ΄΄Έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις σε ό,τι αφορά τον στίβο, έχουμε παραχωρήσει χώρους κάτω από τις εξέδρες του γηπέδου στις ομάδες στίβου όταν δεν είναι καλές οι καιρικές συνθήκες να γυμνάζονται εκεί. Σε γενικές γραμμές η κατάσταση στο Δημοτικό Στάδιο δεν ήταν η καλύτερη ωστόσο προσπαθούμε με μεθοδευμένες κινήσεις να το βελτιώσουμε σε όλα τα επίπεδα΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr