background img
banner
banner

«Περίπατος» του Κεραυνού με τα Αραχωβίτικα (86-59)

ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Σε… παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Κεραυνός τον εκτός έδρας αγώνα του με τον Α.Σ. Αραχωβίτικα/Ακταίο, που ολοκλήρωσε την 1η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Το τελικό 86-59 υπέρ της αιγιώτικης ομάδας δείχνει τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους δύο αντιπάλους αλλά και τους στόχους που έχουν θέσει, αντίστοιχα, στη φετινή χρονιά. Το παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό «Δ. Τόφαλος» δεν αντέχει σε κριτική και αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε σαν πιο σημαντική στιγμή, είναι η παρουσία στο γήπεδο του Νίκου Καραγιάννη (κεντρική φωτό), μόλις λίγα 24ωρα μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο έπειτα από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Οι παίκτες το προπονητικό τιμ και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του ευχήθηκαν περαστικά και του αφιέρωσαν τη νίκη μέσα σε χειροκροτήματα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καμήτσος – Λάμπος.

Αραχωβίτικα/Αίαντας: (Τουβάκης – Αγγελόπουλος) Μπουμπουλης 17(4), Γεωργόπουλος, Σκαλτσάς 2, Μπαράκος 6(2), Κάντας 7, Κωνσταντόπουλος 2, Γουβέλης, Δημόπουλος 14(2), Κολοκας 2, Γιαννακόπουλος 7(1), Τσώλος, Μπαράκος 2.

Κεραυνός Αιγίου (Δούσκας- Σένα): Αγγελόπουλος 25(1), Σαμαράς 22(2), Χριστοδουλόπουλος 7(1), Τσιρώνης 6(1), Τραγάρας 19(4), Βαφειάδης 6, Λαδικός 1, Ιατρόπουλος, Ηλιόπουλος.
Δεν έπαιξαν λόγω τραυματισμών οι Σπηλιωτόπουλος, Φιλιππόπουλος, Γιαννακόπουλος και Τσακμακίδης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr