background img
banner
banner

Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Δυτικής Πελοποννήσου ο αντιδήμαρχος Νίκος Καραΐσκος!

ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 65 ΕΝΗΛΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΑΧΑΪΑ- ΗΛΕΙΑ- ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΚΑΙ- ΖΑΚΥΝΘΟ

Την περασμένη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η ανάδειξη νέου Περιφερειακού Εφόρου Προσκόπων Δυτικής Πελοποννήσου μετά και την επιτυχή ολοκλήρωση της θητείας της απερχόμενης Περιφερειακής Εφόρου Ισμήνης Κρεμμύδα από το Αργοστόλι.

Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν 65 ενήλικα στελέχη από την Αχαΐα, την Ηλεία, την Κεφαλλονιά και την Ζάκυνθο, με ηλεκτρονική ψηφοφορία η οποία διεξήχθη μέσω της έγκριτης και πιστοποιημένης ηλεκτρονικής εφαρμογής «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ», ανάμεσα στους δύο υποψηφίους, τον Νίκο Καραΐσκο από το Αίγιο και τη Χριστίνα Νάνου από τον Πύργο. Στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας επικράτησε ο κ. Καραΐσκος ο οποίος εκλέγεται νέος Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Δυτικής Πελοποννήσου.

«Του ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία, με δύναμη και αισιοδοξία, με υπομονή και επιμονή ώστε ο Προσκοπισμός της Δυτικής Πελοποννήσου να ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά σε όλα τα επίπεδα. Από μικρό παιδί ο Νίκος Καραΐσκος στον Προσκοπισμό μεγάλωσε και γαλουχήθηκε με όλες τις αξίες και τα ιδανικά που διακρίνουν όλα τα στελέχη του Προσκοπισμού και είμαστε σίγουροι για την επιτυχημένη θητεία του», αναφέρεται εκ μέρους του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr