background img
banner
banner

ΣΤΙΒΟΣ: Ξανά στο βάθρο ο Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου

Για άλλη μία φορά ,μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ανέβηκε στο βάθρο των νικητών ο Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου, αφού τερμάτισε 2ος στα 10000μ με εξαιρετική επίδοση 32.56.01 (3.17/χλμ). στο Run Greece της Πάτρας. 2ος από τους αθλητές του Αθηνόδωρου στην ίδια απόσταση ήταν ο Νεκτάριος Αργυριάδης ο οποίος με ρυθμό 4.05 / χλμ έκανε επίδοση 40.58.20.
Ακολούθησαν ο Βασιλακόπουλος Βασίλης με επίδοση 44.37.91 (4.27/χλμ), η Προκόπη Ρούλα με χρόνο 48.50.50 ( 4.53/χλμ) και ο πρόεδρος του συλλόγου Ραδάμανθυς Σκούντζος με επίδοση 50.19.57 (5.01/χλμ).

Στον αγώνα των 5000μ έτρεξε ο Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος ο οποίος για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα έτρεξε την απόσταση κάτω από 20 λεπτά και συγκεκριμένα σε 19.49.59 (3.57/χλμ). Ο αγώνας στέφθηκε με επιτυχία τελικά αφού είχε μεγαλύτερη του αναμενομένου συμμετοχή, (ήταν αυστηρές οι προϋποθέσεις συμμετοχής λόγω της πανδημίας) και διεξήχθη για ογδόη χρονιά από τον ΣΕΓΑΣ, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελ/σου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και το Δήμο της Πάτρας και με μεγάλο χορηγό την ERGO.

“Η διοργάνωση του 8ου αγώνα “Run Greece” στην Πάτρα, αποτελεί απόδειξη επιτυχίας του συγκεκριμένου θεσμού μαζικού αθλητισμού, ταυτόχρονα όμως και απόδειξη της ανάγκης που έχει η κοινωνία μας να συμμετέχει σε “γιορτές ζωής”, όπως ο συγκεκριμένος λαϊκός αγώνας δρόμου. Άλλωστε, η δυνατότητα και χωρίς μάλιστα, η πρωτιά να είναι αυτοσκοπός, αποτελεί το μεγάλο κοινωνικό μήνυμα που εκπέμπουν εκδηλώσεις όπως η συγκεκριμένη.

Παράλληλα, το “Run Greece” της Πάτρας συνιστά μία δράση εξωστρέφειας, η οποία συνεισφέρει στην προσπάθεια που όλοι οφείλουμε να καταβάλλουμε, προκειμένου να μετατραπεί η περιοχή μας σε πανελλαδικό κέντρο, πολιτισμού και αθλητισμού, ιδιαίτερα καθώς αφορά το διοικητικό κέντρο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αποτελεί τη γενέτειρα του Ολυμπισμού και του παγκοσμίου αθλητικού κινήματος, με πολυεπίπεδες δυνατότητες στις μέρες μας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα αποτελεί διαρκή και σταθερό αρωγό κάθε πρωτοβουλίας που διαθέτει δυναμισμό, μαζικότητα και εξωστρέφεια, στέλνοντας προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα της ενότητας και της συμμετοχής των πολιτών της περιοχής μας στην κοινή προσπάθεια”, δήλωσε για τον αγώνα ο Περιφερειάρχης Δ. Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr