background img
banner
banner

Τα 4 ζώδια που είναι οι καλύτεροι εραστές

Η σχέση ανάμεσα σε δύο άτομα χρειάζεται πολλά «συστατικά» για να πετύχει. Ένα από αυτά είναι το (καλό) σεξ.

Το σεξ είναι ίσως το πιο απαραίτητο κομμάτι μεταξύ δύο συντρόφων. Χωρίς αυτό, υγιής σχέση δεν μπορεί να υπάρξει.

Τα ζώδια, λένε, ότι μπορούν να μας αποκαλύψουν πολλά για τη ζωή μας, τις σχέσεις, το σεξ κ.α.

Ανάλογα με το ζώδιό μας έχουμε και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, κάποια ζώδια είναι πιο ερωτικά από άλλα και κάνουν καλύτερο σεξ.

Ποια είναι όμως αυτά; Σύμφωνα με το stylecaster.com, υπάρχουν 4 ζώδια που είναι οι καλύτεροι εραστές. Είσαι εσύ ή ο σύντροφός σου ένα από αυτά;

Διάβασε παρακάτω και μάθε αν ανήκετε σε αυτά:

Ιχθύες: Μην σε ξεγελά η ευγενική, ήρεμη φύση του ψαριού. Αντίθετα, αυτό το κάνει να συγχρονιστεί με τις ανάγκες σου και να σου δώσει ευχαρίστηση. Οι Ιχθύες είναι από τη φύση τους στοργικοί και γρήγορα προσαρμόζουν τις συμπεριφορές τους για να σε κάνουν να νιώσεις άνετα. Θα βρουν τι σε κάνει να νιώθεις ευάλωτη και δεν θα το εκμεταλλευτούν, αντίθετα θα βρουν τον πιο ασφαλή τρόπο να σε κάνουν να ανοιχτείς. Θα παίξουν κιθάρα, θα σου γράψουν ένα ποίημα και θα κάνουν τις πιο ρομαντικές κινήσεις μετά το σεξ.

Δίδυμοι: Ένας προκλητικός Δίδυμος μπορεί να είναι ο εραστής που θα σου πάρει το μυαλό και δεν περίμενες ποτέ. Παρασύρεται από το πάθος πολύ εύκολα και γρήγορα και αυτό τον κάνει πολύ καλό στο κρεβάτι. Θα σε πάει πάνω κάτω με ένα roller coaster απόλαυσης που θα σε ταρακουνήσει. Προσδέσου και απόλαυσε τη βόλτα!

Λέων: Ο ζωηρός, θερμός Λέων θα σε «τυλίξει» σε μια μαγνητική ενέργεια που μοιάζει μεθυστική. Όταν βρουν ερωτικό ενδιαφέρον, θα το κυνηγήσουν με πάθος και θα αποδείξουν ότι το αξίζουν. Το πάθος του Λέοντα στην κρεβατοκάμαρα είναι έντονο και σε κάνει να παραδοθείς. Θα ψάξει για κάτι πιο θεατράλε στα προκαταρκτικά όπως ένα παιχνίδι ρόλων. Μπορεί στην αρχή να σου φανεί περίεργο, αλλά ίσως είναι αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεσαι.

Ζυγός: Ο Ζυγός συνδέεται με όποιον κι αν γνωρίσει. Είναι δοτικός στο κρεβάτι και δίνει όση απόλαυση παίρνει. Έχει πάντα το πάνω χέρι αλλά αν του δώσεις κατευθύνσεις θα σε ανταμείψει. Ψάχνει την τέλεια ισορροπία και θα κάνει τα πάντα ώστε η εμπειρία σου να είναι ικανοποιητική. Αν το καταφέρει, μην ξεχάσεις να τον επαινέσεις.

Πηγή


Κατηγορίες Άρθρου
TIPS

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr