background img
banner
banner

ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Τελευταία φιλικά πριν την πρεμιέρα

ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πλησιάζει η ώρα και για την σέντρα της Β΄ κατηγορίας, που έχει την πρεμιέρα της το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 9-10 Οκτωβρίου. Ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν 7 ομάδες από την Αιγιάλεια και με εξαίρεση την Άβυθο που έχει την πρεμιέρα ρεπό, οι υπόλοιπες 6 θα παραταχθούν κανονικά στην πρώτη σέντρα για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2021-22. Την Κυριακή είχαμε δυο φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους ομάδες της περιοχής μας, ενώ θα ακολουθήσει το τελευταίο σημερινό, που είναι στις Καμάρες, ανάμεσα στον τοπικό Αχιλλέα και την Άβυθο.

ΑΕ Αιγίου – Φοίνικας / Ζήρια 2-2

Ανοιχτό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες και πολλά γκολ στο γήπεδο Πλαστήρα, με την τυπικά γηπεδούχο ΑΕ Αιγίου να υποδέχεται τον Φοίνικα / Ζήρια.

Δυο φορές προηγήθηκε η ΑΕ Αιγίου με τα γκολ των Φλοράνς και Τριανταφύλλου, για να απαντήσει ο Φοίνικας / Ζήρια με τους Ζαντέγια και πέναλτι του Τέρπου, που κέρδισε ο Γλωσσίδης από τον τερματοφύλακα Δημόπουλο. Με απουσίες οι δυο ομάδες, γεγονός που δεν μείωσε το ενδιαφέρον στην εξέλιξη και στις πολλές φάσεις που δημουργήθηκαν στις απέναντι εστίες.
ΑΕ Αιγίου: Δημόπουλος, Μεντζελόπουλος, Μπουρνάζος, Ιατρόπουλος, Τσέλιος, Ρηγόπουλος, Π. Δημόπουλος, Τριανταφύλλου, Μαχαίρας, Σάντρι Αϊντίν, Φλοράνς.

Επίσης αγωνίστηκαν: Κ. Δημόπουλος, Σταυρίδης, Παρίσης.

Φοίνικας / Ζήρια: Βαρελάς, Νικολάου, Χριστόπουλος, Μηλιάκης, Παπακωνσταντίνου, Αναστόπουλος, Τζελάι, Ψυχογιάννης, Κορδοτός, Γλωσσίδης, Ζαντέγια.
Ακόμα έπαιξαν: Μιχαλόπουλος, Ραυτόπουλος, Ξενόφως,

Απόλλων Αιγίου – Αστέρας Τέμενης 1-2

Ο Αστέρας Τέμενης πήρε «κεφάλι» στο σκορ από το α΄ ημίχρονο, προηγούμενος 2-0 στην Ροδιά απέναντι στον Απόλλωνα.
Το πρώτο γκολ του Αστέρα σημείωσε ο Οικονομόπουλος με πέναλτι, που κέρδισε ο Δημήτρης Μητρόπουλος, ενώ το σκορ ημιχρόνου 2-0 για την ομάδα της Τέμενης, έγινε από τον Άγγελο Μητρόπουλο που πήρε την πάσα από τον Δημήτρη Μητρόπουλο.

Ο Απόλλων μείωσε στο β΄ μέρος για το τελικό 1-2, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που Μαρή (χέρι Οικονομόπουλος).
Απόλλων: Βουλιέρης, Γρηγορόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κατσαρός, Αγγελόπουλος, Τσαμολιάς, Μπακρόζης, Ψαρράκος, Δημόπουλος, Χούσος, Μαρής.
Ακόμα έπαιξαν: Χριστόπουλος, Παλαιολογόπουλος, Ράγκα.

Η πρεμιέρα στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 9/10
16:30 ΑΕ Αιγίου – Ζαβλάνι
19:00 ΠΑΟΚ – Αχιλλέας Καμ.
Κυριακή 10/10
13:00 Δρέπανο – Απόλλων Συν.
13:00 Πετεινοί – Αργυρά
16:30 Φλόγα Ροδ. – Αστέρας Τεμ.
16:30 Φοίνικας /Ζήρια – Αυτόνομη
16:30 Παν./Αχιλλέας – Απόλλων Εγλ.
Ρεπό Αβυθος

Πρώτη παραίτηση από την Α΄ κατηγορία

Ο προπονητής του Άνω Καστριτσίου Αλέξανδρος Χουλιάρας, μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕ Καλαβρύτων, υπέβαλλε την παραίτησή του στη διοίκηση για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Καστριτσίου, παραμένει ο συνεργάτης του Ερρίκος Μαράτος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr