background img
banner
banner

Έχασε στην Καλαμάτα ο Ήφαιστος/Αχιλλέας με 71-53

ΕΜΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Με ήττα συνοδεύτηκε και η δεύτερη έξοδος από το Αίγιο για τον Ήφαιστο/Αχιλλέα που δεν τα κατάφερε στην Καλαμάτα κόντρα στην τοπική ομάδα, η οποία έκανε το “3 στα 3” και παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα του Α΄ ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Το τελικό 71-53 αδικεί λίγο την ομάδα της Αιγιάλειας που σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Διαγόρα εμφανίστηκε βελτιωμένη αλλά το επιθετικό πρόβλημα παραμένει, όπως μαρτυρά και η επιθετική της “συγκομιδή”.

Θα πρέπει πάντως να επισημάνουμε ότι το δύσκολο πρόγραμμα σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές άφησε ήδη τα… σημάδια του, καθώς έχει αντιμετωπίσει ήδη εκτός έδρας δύο από τα φαβορί του ομίλου, ενώ ακολουθεί ένα ακόμη, με τον Αίολο Αγυιάς στην Πάτρα. Ένα πρόγραμμα “γολγοθάς” κάτι που είχαν αναφέρει και οι άνθρωποι της ομάδας αμέσως μετά την κλήρωση. Πρωταρχικός στόχος για τον Ήφαιστο/Αχιλλέα στη δύσκολη πρώτη τετράδα των αγώνων, ήταν να κερδίσει οπωσδήποτε το μοναδικό εντός έδρας ματς με την Παναχαϊκή και τα κατάφερε. Και όπως έδειξε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η έδρα θα είναι η μεγάλη του δύναμη στην προσπάθεια που θα κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Όσο αφορά στο χθεσινό παιχνίδι, η Καλαμάτα ήταν καλύτερη, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και έφτασε στην τρίτη συνεχόμενη νίκη της χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Ήφαιστος/Αχιλλέας κρατάει το εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο όταν με επί μέρους σκορ 13-17 μείωσε στους 12 αλλά η αντεπίθεση δεν είχε συνέχεια στην τέταρτη περίοδο.
Δεκάλεπτα: 25-16, 43-27, 56-44, 71-53
Διαιτητές: Κοτσίρης, Μπαβέλας
Καλαμάτα (Νώντας): Χατζηαγγέλου 2, Χρονόπουλος, Μπούσι 12(1), Πετρίδης, Πολίτης 5(1), Σαλάι 15(2), Περρωτής 8, Πέζος 3(1), Φραγγέας, Νάκης 13, Μπάκας 13.

Ήφαιστος/Αχιλλέας (Γιούπης): Γιαννούτσος 11, Βεργανελάκης 4, Κεφαλάς 10, Ιατρόπουλος 2, Γκόβας 12(2), Οικονομόπουλος 2, Ντούλες 3(1), Τσεκλένης 9(3), Καραγιάννης, Χριστόπουλος


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr