background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ: Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: “Πικρή” ήττα στο τάι μπρέικ από την ΑΕΚ

Ο Α.Ο. Αιγιαλέων άγγιξε μια πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην ΑΕΚ αλλά τελικά έχασε στις λεπτομέρειες με 3-2 σετ σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Πήρε το πρώτο σετ με 20-25, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν παίρνοντας εύκολα το δεύτερο με 25-14 αλλά ο Αιγιαλέων αντέδρασε και επικράτησε με άνεση στο τρίτο (15-25) προηγούμενος με 1-2.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ έγιναν όμως αρκετά λάθη από τους παίκτες της Αιγιώτικης ομάδας, η ΑΕΚ τα εκμεταλλεύθηκε φέρνοντας το ματς στα ίσια (25-19).

Στο τάι μπρέικ έγινε μεγάλη μάχη με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στην πρωτοπορία στο σκορ με την ΑΕΚ να “σπρώχνεται” και από τον κόσμο της φτάνοντας τελικά στην κατάκτηση του σετ με 15-13 και στη νίκη. Έστω κι έτσι, ο Α.Ο. Αιγιαλέων πήρε τον πρώτο του πόντο στο πρωτάθλημα, κρατάει την πολύ καλή εμφάνιση στα τρία από τα πέντε σετ και συνεχίζει τη μάχη του στο πρωτάθλημα της pre league.

Στα άλλα δύο παιχνίδια, η Καλαμάτα νίκησε στην έδρα της με 3-0 σετ τον Πανιώνιο και η Κέρκη Σάμου πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Πανερυθραϊκού με 1-3 σετ.
ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παπαδόπουλος): Βασιλάκος, Φ. Δασκαλόπουλος, Μαυραγάνης, Βλαχοστάθης, Λουπ, Σωκράτους, λίμπερο ο Σύρος (Νανόπουλος, Σαλαβασίδης, Χασάπης, Καραγιώργος).

Πλούσιο θέαμα από το ξεκίνημα

Η Preleague Ανδρών ήρθε για να μείνει και είναι έτοιμη να κερδίσει το στοίχημα και τις εντυπώσεις ακόμη και απο την Volleyleague, η οποία με 8 ομάδες πλέον έχει μετατραπεί ουσιαστικά σε… “εσωτερικό τουρνουά”. Τα περισσότερα ρόστερ των ομάδων της Preleague δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα αυτά της Volleyleague και οι 12 “μονομάχοι” υπόσχονται πλούσιο θέαμα και συναρπαστικές αναμετρήσεις. Η παρουσία ιστορικών ομάδων με τίτλους και παρουσία στην Volleyleague όπως ΑΕΚ, Άρη, Πανερυθραϊκου, αλλά και ομάδες που εκπροσωπούν επάξια την Περιφέρεια (Α.Ο. Αιγιαλέων, Καλαμάτα 80, Άθλος Ορεστιάδας, ΑΕ Κομοτηνής, Πιερικός, Κέρκης) ανεβάζει κατακόρυφα την ποιότητα του πρωταθλήματος και μας κάνει να περιμένουμε πολλά αμφίρροπα παιχνίδια.

Απο εκεί και μετά το δικαίωμα μεταγραφής 2 ξένων έδωσε στις ομάδες την ευκαιρία να κάνουν εντυπωσιακές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι ανακοινώνοντας παίκτες με εμπειρία απο την μεγάλη κατηγορία όπως οι Άλμπο, Μπρουνέτ (Άρης), Guiherme Ferreira Da Silva, Widson Ferreira Pedroso (Άθλος Ορεστιάδας), Γκλάστοουν, Λόπεζ (Αριστοτέλης Σκύδρας), Αραούχο, Σούμποντιτς (ΑΕ Κομοτηνής) και να ανεβάζουν ακόμη πιο ψηλά το ποιοτικό επίπεδο της Preleague.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr