background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Πίκρα στον Παναιγιάλειο από την ήττα στην Βάρδα

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ

Μόνο απώλειες άφησε στην Βάρδα ο Παναιγιάλειος. Εκτός από τους βαθμούς, έχασε επίσης και δυο παίκτες που πήραν την κόκκινη κάρτα. Είναι ο Μπούζντρα και ο Κρεμίτσας, που φυσικά δεν υπολογίζονται στο παιχνίδι της Κυριακής με το Διαβολίτσι. Το ερώτημα είναι αν ο Παναιγιάλειος θα καταφέρει να ξεπεράσει τα εμπόδια που έχουν δημιουργηθεί ώστε βρεθεί στη διάθεση του Φάνη Γκέκα ο Καμερουνέζος μέσος Στηβ Τοκάμ και ο επιθετικός Παναγιώτης Σκούτας. Ο προπονητής του Παναιγιάλειου χρειάζεται παίκτες και εναλλακτικές λύσεις στις γραμμές του και όχι να αποκαρδιώνεται κοιτάζοντας τον πάγκο.

 Με απουσίες την Κυριακή ο Παναιγιάλειος

Στους δυο τιμωρημένους Μπούζντρα και Κρεμίτσα, προστίθεται και ο τραυματίας Κουρτελέσης που έγινε στην Βάρδα αναγκαστική αλλαγή στο 4΄, καθώς και ο Βαρουξάκης που τρέχει να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής.
Ερωτηματικό παραμένει αν θα έχουν τακτοποιηθεί τα δελτία των Σκούτα, Τοκάμ (λείπει η μπλε κάρτα), Καρακούτη και σε αυτή την κατεύθυνση έχει στραφεί να τα εξασφαλίσει με κάθε τρόπο η διοίκηση.

Όχι πάλι τέτοια εμφάνιση

Δυσαρεστημένος από την εικόνα της ομάδας ο Φάνης Γκέκας, όσο κι αν στον αντίποδα υπήρχαν δικαιολογητικά για το νεαρό της ηλικίας τους και για την κακή ψυχολογία που είχε δημιουργηθεί από την απουσία των δελτίων και άλλους εξωγενείς παράγοντες.
Η εμφάνιση της 3ης αγωνιστικής στην Βάρδα, χάλασε την καλή απόδοση της ομάδας στις πρώτες δυο αγωνιστικές.

Διαιτητής ο Χατζηγιάννης από τον Πειραιά

Την αναμέτρηση με το Διαβολίτσι θα διευθύνει ο Χατζηγιάννης από τον σύνδεσμο Πειραιά. Βοηθοί του οι Σόφιας (Αν. Αττικής), Μανούρας (Δυτ. Αττικής) και παρατηρητής ο Νάσκος Αργολίδας.

Συνάντηση κορυφής Τηλυκράτης – Παναχαϊκή – Παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα ο Αμβρακικός Λουτρού

Στην Λευκάδα έχουμε το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον πρωτοπόρο και αήττητο Τηλυκράτη και την Παναχαϊκή που ακολουθεί με έναν βαθμό διαφορά.
Οι δυο αντίπαλοι προέρχονται από νίκες με μεγάλα σκόρ, που σίγουρα δεν θα είναι σε θέση να επαναλάβουν σ’ αυτό το ντέρμπι.
g Ο Αίας Γαστούνης θα είναι ο πρώτος …τυχερός με αντίπαλο στο πρόγραμμά του τον Αμβρακικό. Η ομάδα του Λουτρού δήλωσε και επίσημα παραίτηση από το πρωτάθλημα, καταλαμβάνοντας την μια από τις 6 θέσεις του υποβιβασμού.
g Δύσκολο παιχνίδι για τον ουραγό και χωρίς νίκη Διαγόρα, που υποδέχεται στα Βραχνέικα τον Ναυπακτιακό.
gΟ Αχέρων μετά το ρεπό του επιστρέφει στη δράση, φιλοξενούμενος στο Αγρίνιο από τον Παναγρινιακό.
g Στην Άρτα η Αναγέννηση θα βρει απέναντί της τον ενισχυμένο μεταγραφικά Εθνικό Σκουλικάδου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr