background img
banner
banner

ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ: Συνεχίζει με αυτόνομη πορεία και πραγματοποίηση εκδήλωσης στις 21 Νοεμβρίου

Την εβδομάδα που μας πέρασε (Τετάρτη 3/11/21) πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Δικτύου Ποιότητας Οινοξένεια. Συμμετείχαν 30 μέλη του Δικτύου, ενώ μαζί με τις νέες συμμετοχές, τα μέλη του Δικτύου ανέρχονται σε 50.

Η Συνέλευση ξεκαθάρισε, σε όλους τους τόνους, την αυτόνομη πορεία του Δικτύου και επιβεβαίωσε τους στόχους του, που είναι η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της περιοχής Αιγιαλείας και Καλαβρύτων δηλαδή των προϊόντων ποιότητας που αυτή παράγει και των μοναδικών τοπίων της.

Επίσης ως βασικοί του στόχοι αναδείχθηκαν, η καλλιέργεια του αισθήματος φιλοξενίας στους κατοίκους της περιοχής και η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών στους επισκέπτες ,κυρίως όσον αφορά την Γαστρονομία και την Διαμονή. Εκτιμήθηκε πως όλα τα ανωτέρω έχουν βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και ότι η συμβολή των Οινοξενείων (από το 2013) σε αυτή την εξέλιξη υπήρξε ουσιαστική.

Από τα 50 μέλη του Δικτύου, 10 είναι τα Οινοποιεία της περιοχής που πρωτοστατούν στις δράσεις του Δικτύου, 20 είναι τα συμμετέχοντα σημεία Εστίασης, 10 οι Ξενώνες και 10 διάφορες άλλες επιχειρήσεις ή φυσικά πρόσωπα. Από το σύνολο των μελών ,δέκα δραστηριοποιούνται στα Καλάβρυτα και τα υπόλοιπα στην Αιγιάλεια.
Όλα τα μέλη εκπληρώνουν τα κριτήρια ποιότητας που έχει θέσει το καταστατικό του Δικτύου.

Νέο Δ.Σ.

Στο τέλος, η Γ.Σ. και αφού ολοκληρώθηκαν αναλυτικές παρεμβάσεις των μελών εξέλεξε ομόφωνα νέο Δ.Σ. με Πρόεδρο την Σωσάννα Κατσικώστα (Αχαιών Οινοποιητική), Α’ και Β’ Αντιπρόεδρο τους Γεώργιο Μανίκα ( Το σπίτι της Μαριώς, Καλάβρυτα) και Αρίστο Σπανό (Τετράμυθος), Γενική Γραμματέα την Ευαγγελία Αμανατίδη (Καβίνο & Μ.Σπήλαιο), τον Άγγελο Ρούβαλη ταμία και μέλη τους Χουλιάρα Γιάννη (Trekking Hellas και αγρόκτημα και ξενώνας Ωριάς, Καλάβρυτα) και Καπογιαννόπουλο Βασίλη (Patras Wine Club).

Το Δίκτυο Ποιότητας Οινοξένεια θα πραγματοποιήσει μεγάλη εκδήλωση την μεθεπόμενη Κυριακή (21 Νοεμβρίου και ώρα 11πμ) στο Πολύκεντρο της Μυρτιάς στο Αίγιο για να παρουσιάσει την στρατηγική των δράσεών του, τιμώντας με σημαντικούς καλεσμένους την Παγκόσμια ημέρα Οινοτουρισμού.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr