background img
banner
banner

Δωρεάν μαστογραφίες από την Κινητή Μονάδα του ΠΓΝΠ στον δήμο Αιγιαλείας

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΟΛΩΜΟΥ

Με έμφαση στην πρόληψη, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας, συνεχίζει το κοινωνικό της έργο, δίνοντας τη δυνατότητα εξέτασης για τον καρκίνο του μαστού, σε γυναίκες απομακρυσμένων περιοχών του δήμου. Το πρόγραμμα μαστογραφιών συνεχίζεται, σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, μέσω επισκέψεων σε διάφορα σημεία της Αιγιάλειας.

Ειδικότερα, όπως έκανε γνωστό στo protionline.gr η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλά, ΄΄σε συνεργασία με την καθηγήτρια Ακτινολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Κατερίνα Σολωμού, θα κάνουμε εξορμήσεις σε κοινότητες του δήμου μας, τόσο στα ανατολικά όσο και στα δυτικά, όπου θα γίνεται ψηλάφηση και μαστογραφίες, δίνοντας τη δυνατότητα εξέτασης σε γυναίκες που είναι κάπως αποκομμένες. Μετά από τις δωρεάν μαστογραφίες που πραγματοποιήσαμε, ενεργοποιούμαστε τώρα με την Κινητή Μονάδα του Νοσοκομείου του Ρίου και με τη σημαντική βοήθεια της κ. Σολωμού, θα προσφέρουμε υπηρεσίες ιατρικής πρόληψης στο κοινωνικό σύνολο΄΄.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων της Κινητής Μονάδας θα ανακοινωθεί σήμερα, ενώ μέχρι χθες είχε γίνει γνωστό πως η πρώτη εξόρμηση θα γίνει στις 13 Νοεμβρίου, από τις 10.00 το πρωί ως τη 1.00 το μεσημέρι και από τις 3.00 έως τις 6.00 το απόγευμα με ένα ραντεβού κάθε τέταρτο, με πιθανό προορισμό την Ανατ. Αιγιάλεια. Μάλιστα, τα ραντεβού θα κλείνονται τηλεφωνικώς στη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο τηλ. 26910-22250. Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr