background img
banner
banner

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός των δυο ρεμάτων στην Κοινότητα Σελιανιτίκων

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΧΑΪΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Μετά από αίτημα του προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Σελιανιτίκων Γιώργου Ρόζου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενέταξε στον προγραμματισμό της εργασίες καθαρισμού των δύο ρεμάτων, τα οποία διέρχονται στα διοικητικά όρια της κοινότητας.

Οι γενόμενες παρεμβάσεις καθαρισμού των ρεμάτων συμπεριλάμβαναν εργασίες απομάκρυνσης από φερτά υλικά, καλάμια, υπερβολική βλάστηση αλλά και λογής απορρίμματα (με την συνδρομή συνεργείου της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Αιγιαλείας). Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο πρόεδρος για τις καίριες επεμβάσεις καθαρισμού των δυο ρεμάτων, ευχαριστώντας, παράλληλα, την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας και τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αιγιαλείας για την αγαστή συνεργασία και την σχεδόν άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα της Κοινότητας.

Για την ιστορία, τα δύο αυτά ρέματα με τις τοπικές ονομασίες “Θολούρα” και “Βρωμολάγκαδο”, αντίστοιχα, είχαν αρκετά χρόνια να καθαριστούν, με την τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε καθαρισμός να είναι μετά από αίτημα και πάλι του κ. Ρόζου, με την ιδιότητα τότε του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων «Ήλιος».


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr