background img
banner
banner

Πήγαν επίσκεψη και έφυγαν χωρίς 950 ευρώ…

ΡΟΜΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟΔΑΦΝΗ- ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΜΕΣΑ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΙΓΙΟΥ

Ως θύματα ληστείας από Ρομά στη Ροδοδάφνη, παρουσιάστηκαν δύο άτομα, μητέρα και γιος Ρομά από την Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας. Κατήγγειλαν ότι με την άσκηση σωματικής βίας τούς αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό. Μάλιστα, οι δύο από τους τρεις φερόμενους ως δράστες, συνελήφθησαν σε χρόνο «μηδέν» από άνδρες της Ασφάλειας.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν το Σάββατο το βράδυ στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, δυο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας και της απειλής. Για την ίδια υπόθεση, αναζητείται για να συλληφθεί ένας ακόμη ημεδαπός άνδρας, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Κατήγγειλαν ότι υπέστησαν σωματική βία και απειλές

Συγκεκριμένα, στις 8.00 το βράδυ του Σαββάτου προσήλθαν στην Ασφάλεια Αιγίου δύο Ρομά, μητέρα και γιος που διαμένουν στην Πάτρα, και κατήγγειλαν πως το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, σε περιοχή της Αιγιάλειας και συγκεκριμένα στον καταυλισμό Ρομά της Ροδοδάφνης πραγματοποίησαν επίσκεψη ωστόσο φεύγοντας κι ενώ βρίσκονταν στο σταθμευμένο όχημά τους, τους επιτέθηκαν τρεις άνδρες τους οποίους και γνώριζαν και με την άσκηση σωματικής βίας, τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους. Στη συνέχεια, οι τρεις δράστες ανάγκασαν τους παθόντες να τραπούν σε φυγή ρίχνοντας τους αντικείμενα, ενώ ο ένας από τους συλληφθέντες απείλησε φραστικά τον παθόντα άνδρα, μέσω δημοσίευσης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι οποίοι εντόπισαν δυο από τους δράστες στο Αίγιο, λίγη ώρα μάλιστα μετά την καταγγελία και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr