background img
banner
banner

Πλούσια δράση από τον Χορευτικό Όμιλο Καμαρών

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Μια νέα αρχή για το Χορευτικό Όμιλο Καμαρών αποτέλεσε η έναρξη των μαθημάτων χορού για όλα τα τμήματα του συλλόγου. Τηρώντας όλα τα νόμιμα και προβλεπόμενα μέτρα, τα μαθήματα χορού ξεκίνησαν από τις αρχές Οκτώβρη με τους χορευτές-χορεύτριες και τα μέλη να δίνουν δυναμικό «παρών» και συμμετέχοντας με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στη νέα αρχή του Χ.Ο.Κ. μετά το υποχρεωτικό διάστημα διακοπής.

Φέτος λειτουργούν δύο τμήματα ενηλίκων, ξεκίνησε ένα νέο εφηβικό τμήμα (μαθητών Γυμνασίου) ενώ ετοιμάζεται και το ξεκίνημα ενός παιδικού τμήματος.
Τα μαθήματα γίνονται κάθε Πέμπτη βράδυ για το εφηβικό τμήμα και κάθε Παρασκευή για τα υπόλοιπα τμήματα, ενώ ιδιαίτερα ενθαρρυντική είναι η συνεχιζόμενη προσέλευση χορευτών-τριών όλων των ηλικιών.

Οι υπεύθυνοι του Χορευτικού Ομίλου Καμαρών (διοικητικό συμβούλιο και δάσκαλος χορού) ενισχύουν το πολυεπίπεδο έργο του συλλόγου με μια σειρά από δράσεις: 1) έκδοση αναμνηστικού ημερολογίου για τη νέα χρονιά, 2) κοινωνική δράση για τις γυναίκες-μέλη του συλλόγου αλλά και γυναίκες της Δ.Ε. Ερινεού, 3) ένα ξεχωριστό μάθημα χορού λίγο πριν τα Χριστούγεννα (και γι’ αυτό νέα αναλυτική ενημέρωση αργότερα).

Τέλος, ο Χορευτικός Όμιλος Καμαρών καλεί τα μέλη του σε τακτική Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 7 του καταστατικού του, την προσεχή Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 11π.μ., στην αίθουσα του Π.Σ. «Απόλλων». Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τα εξής: 1. Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης, 2. Διοικητικός –Οικονομικός απολογισμός, απαλλαγή απερχόμενου Δ.Σ., 3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, 4. Ψηφοφορία για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής. Αιτήσεις υποψηφιότητας για Δ.Σ. και Ε.Ε. θα γίνονται δεκτές μέχρι αύριο Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr