background img
banner
banner

ΣΤΙΒΟΣ: Ελπιδοφόρες μεταγραφές στον Αθηνόδωρο

Νέα πρόσωπα προστέθηκαν στο αγωνιστικό δυναμικό του Αθηνόδωρου που ισχυροποιούν ακόμη περισσότερο τον σύλλογο στίβου του Αιγίου.
Πρόκειται για νεαρούς αθλητές/τριες με ταλέντο που από πολύ μικρή ηλικία έχουν πετύχει σημαντικές διακρίσεις στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες. Το Δ.Σ. του Αθηνόδωρου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται:

“ Υποδεχόμαστε με πολλή χαρά τους αθλητές που μετεγγράφηκαν στο σύλλογό μας και συγκεκριμένα τους Κοκαλίδη Γεώργιο, Τραϊανό Παντελεήμονα, Λαμπίρη Μαρίνα και Μεντζελοπούλου Παναγιώτα.
Επίσης τους αθλητές Σκαπετοράχη Αναστάσιο και Σκαπετοράχη Ασημίνα που επέλεξαν να γυμνάζονται με τους προπονητές του συλλόγου μας.
Η διοίκηση ευχαριστεί θερμά τους συλλόγους Γ.Σ Βέλος Παλαιού Φαλήρου, και Πήγασο Φλώρινας για την άμεση και ευγενική ανταπόκριση στη σχετική αίτηση των αθλητών τους για παραχώρηση ελεύθερης μεταγραφής προς τον σύλλογό μας.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τις οικογένειες των μικρότερων αθλητών που κατόπιν αναζήτησής τους για αρτιότερη διοικητική και προπονητική υποστήριξη των παιδιών τους, επέλεξαν το σύλλογό μας”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr