background img
banner
banner

ΤΡΙΑΘΛΟ: Ο Παναγιώτης Χριστοδουλόπουλος ανάμεσα στους κορυφαίους τριαθλητές του κόσμου

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΩΤΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Με σύνθημα “Στηρίξτε την προσπάθεια του Έλληνα τριαθλητή, Παναγιώτη Χριστοδουλόπουλου να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ironman 70.3 στην Utah”, ο Αιγιώτης πρωταθλητής του τριάθλου δημιούργησε στο διαδίκτυο μία σελίδα με σκοπό την προσέλκυση χορηγών αλλά και απλών δωρητών προκειμένου να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Ο Χριστοδουλόπουλος κέρδισε την πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα των Η.Π.Α, στις 28/10/2022, μία επιτυχία ανεπανάληπτη για Έλληνα αθλητή που παράλληλα, με τη συμμετοχή του προβάλει και τον τόπο καταγωγής του, το Αίγιο και την Αιγιάλεια. Ένα άθλημα επίπονο αλλά και ιδιαίτερα ακριβό με τους αθλητές – δυστυχώς – να επωμίζονται εξ ολοκλήρου το οικονομικό βάρος. Μέσα από τη σελίδα και με απλό τρόπο μπορεί οποιοσδήποτε να κάνει την δωρεά του, μικρή ή μεγάλη, επώνυμα ή ανώνυμα προκειμένου να υλοποιήσει ο πρωταθλητής μας ένα μεγάλο του όνειρο. Ένα όνειρο ζωής.
Το τελευταίο διάστημα (μετά την επιστροφή του από το Λονδίνο όπου έζησε για τρία χρόνια) ο Χριστοδουλόπουλος διαμένει στην Κέρκυρα. Στο δρομικό κομμάτι ανήκει στον «Αθηνόδωρο» και έχει τρέξει σε διάφορους πανελλήνιους και διασυλλογικούς αγώνες δρόμου στο παρελθόν.

“Μέσα από την προσπάθεια μου αυτή θέλω να αποτελέσω ένα ισχυρό πρότυπο για τα παιδιά νεαρής ηλικίας αλλά και τους γονείς που δυσκολεύονται να βρουν χρόνο για άσκηση στην καθημερινή τους ζωή.

Για να κάνω λοιπόν αυτό το όνειρο πραγματικότητα, χρειάζομαι την δυναμική βοήθεια όλου αυτού του κόσμου που μοιραζόμαστε την ίδια στάση ζωής αλλά και όλους αυτούς που έχουν μάθει να κυνηγούν τα όνειρα τους ως το τέρμα.

Η κάθε βοήθεια μικρή ή μεγάλη μετράει προς την υλοποίηση ενός στόχου που πριν 2-3 χρόνια για μένα φάνταζε απλά αστείο. Η συνδρομή σας όμως θα κάνει αυτό το εγχείρημα δυνατό και θα πραγματοποιήσει την παρουσία μου μέσα στους καλύτερους αθλητές του κόσμου!” δηλώνει ο 35χρονος αθλητής.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση της σελίδας: https://www.giveandfund.com/giveandfund/project/Christodoulopoulos-Panos-Triathlon


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr