background img
banner
banner

Αιμοδοσίες σε όλη την Αιγιάλεια

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ριζομύλου “Ίων” πραγματοποίησε την έβδομη αιμοδοσία του, σε μία προσπάθεια να στηρίξει τον συνάνθρωπο πάσχοντα και να προσφέρει. Η δράση φιλοξενήθηκε στον προαύλειο χώρο του Ναού της κοινότητας, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου και διήρκεσε 2,5 ώρες. Έγινε σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά αρκετά μεγάλη.

Το πρωί της Κυριακής 28 Νοεμβρίου  και για συνολικά 3,5 ώρες, πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία από τον “Προοδευτικό Σύλλογο Λόγγου – ο Βύρων” σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο “Ο Αιμοδότης” την δεύτερη φετινή εθελοντική του προσπάθεια αγάπης. Ο χώρος του Πολιτιστικού Κέντρου Λόγγου γέμισε από κόσμο που συμμετείχε με μεγάλη αυταπάρνηση και έτυχε τρομερής ανταπόκρισης.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η αιμοδοσία του Εκπαιδευτικού Συλλόγου που είχε οργανώσει εθελοντική αιμοδοσία έχει ακυρωθεί και η ημερομηνία που μετατέθηκε είναι για τις 12 Δεκεμβρίου ημέρα Κυριακή, στον χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου. Η δράση θα γίνει με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Η εν λόγω ακύρωση προέκυψε λόγω του ότι η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α δεν είχε διαθέσιμη ημερομηνία για να δώσει στον Σύλλογο, καθώς προοριζόταν να γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο “Αλέκος Μέγαρης”. Ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι η συγκεκριμένη δράση θα γίνει Σάββατο 11 Δεκεμβρίου (και κάποια σχολεία έτσι είχαν ενημερωθεί), τελικά θα γίνει 12/12 στις 9.30 το πρωί στον εσωτερικό χώρο της σχολικής μονάδας του 3ου Δημοτικού.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr