background img
banner
banner

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Αστέρας Τέμενης 4Χ4

Στην πιο παραγωγική φετινή του βραδιά στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η, ο Αστέρας Τέμενης “σταμάτησε” στους 80 πόντους επικρατώντας 80-55 επί του Κρόνου Πατρών στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές μετά το πρώτο δεκάλεπτο και με κορυφαίους τους Δούβο, Καρακάση και Σωτηρόπουλο δεν αντιμετώπισαν προβλήματα από την πατρινή ομάδα που πάντως ήταν αρκετά αξιόμαχη και με την απόδοσή της συνέβαλε ώστε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι με ωραίες φάσεις.

Το χάι λάιτ της βραδιάς προσέφερε ο Γαλιάνος στο δεύτερο ημίχρονο όταν φεύγοντας στον αιφνιδιασμό κάρφωσε εντυπωσιακά μέσα σε χειροκροτήματα.
Από τον Κρόνο ξεχώρισαν οι έμπειροι Παστός, Παναγιωτόπουλος και Παντελίδης.

 

Ο προπονητής του Αστέρα, Αρης Ξενούλης δήλωσε μετά το ματς τα εξής: “Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη μας. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήμασταν αρκετά πιεστικοί στην άμυνα και αποτελεσματικοί στην επίθεση. Ολοκληρώσαμε μια τετράδα αγώνων με το απόλυτο. Μπροστά μας έχουμε μια ακόμη πιο δύσκολη 4άδα, με ΕΑ Παραλίας εκτός έδρας, Πήγασο μέσα, Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ έξω και ΑΕ Αγυιάς μέσα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε στις αδυναμίες μας αν θέλουμε να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κρόνου για την προσπάθειά του και καλή συνέχεια στο υπόλοιπο πρωτάθλημα”.

Διαιτητές: Τσακιράκη και Τσουρή.
Τα 10λεπτα: 17-10, 43-24 (ημ.), 65-44, 80-55.
ΑΣΤΕΡΑΣ (Ξενούλης): Βλάχος 10 (1), Σωτηρόπουλος 7 (1), Δουβος 17 (2), Ράπτης 5 (1), Καρακάσης 16 (4), Γαλιάνος 7, Σταθακόπουλος 6, Τεμπέλης 3 (1), Βαγενάς 9 (1).
ΚΡΟΝΟΣ (Μπαμπίλης): Παντελίδης 8 (1) Γαλανόπουλος, Παστός 15 (3), Ζουγανέλης, Ζαννίδης 3 (1), Τερζής 3, Παναγιωτόπουλος 16, Μπαμπούλας 3, Φαϊτάκης 3 (1), Καστής 4.

 

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr