background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ: Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: Ήττα με 3-0 σετ στη Σάμο από τον πανίσχυρο Κέρκη

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ

Το παιχνίδι στη Σάμο ήταν εξ΄ ορισμού πολύ δύσκολο για τον Α.Ο. Αιγιαλέων καθώς είχε να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο και αήττητο Κέρκη Μαραθοκάμπου που είναι το μεγάλο φαβορί για άνοδο στην Volley League. Έτσι, το τελικό 3-0 υπερ των γηπεδούχων ήρθε απόλυτα φυσιολογικά καθώς η ομάδα του Αιγίου προσπάθησε μόνο στο δεύτερο σετ, το οποίο έχασε με 25-20 (25-18 και 25-12 τα άλλα δύο).

Το ματς διεξήχθη σε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα με πολύ κόσμο στο κλειστό του Βαθέως το οποίο γεμίζει σε κάθε παιχνίδι του Κέρκη, σύμφωνα πάντα με την πληρότητα που επιτρέπει το πρωτόκολλο λόγω της πανδημίας.

Η ομάδα της Σάμου θεωρητικά είναι ομάδα που θα μπορούσε να αγωνίζεται στην Α1 αν δεν είχαν μειωθεί οι σύλλογοι της μεγάλης κατηγορίας και εντυπωσιάζει με την πληρότητα στο ρόστερ της. Να σημειωθεί μόνο ότι έχει δύο ξένους διεθνείς αφού μετά τον Βενεζουελάνο διαγώνιο, Χοσέλο Ναζαρένο αποκτήθηκε και ο Χιλιανός Γκαμπριέλ Αράγια. Ο 26χρονος ύψους 1,97 κεντρικός συμμετέχει από το 2012 με τις εθνικές ομάδες της Χιλής και έχει διακριθεί το 2019 στους South American ως καλύτερος Βlocker της διοργάνωσης.

Για την ομάδα του Αιγίου ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο ματς, αυτή τη φορά στο Αιγιο το ερχόμενο Σάββατο με το δεύτερο φαβορί για άνοδο, την Καλαμάτα και θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη. Με την μέχρι τώρα εξέλιξη του πρωταθλήματος της pre league δικαιώνεται και ο πρόεδρος του Α.Ο. Αιγιαλέων, Νίκος Ηλιόπουλος, ο οποίος από το καλοκαίρι μιλούσε για πολύ υψηλό επίπεδο στην κατηγορία.

Χωρίς υπερβολή, αν εξαιρέσουμε τους 2-3 μεγάλους της volley league οι περισσότερες ομάδες της pre league δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τις υπόλοιπες που αγωνίζονται στη μεγάλη κατηγορία.

Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ ΣΑΜΟΥ (Αργύρης Ψάρρας): Τουρνάκης, Γεωργίου, Αράγια, Μπαρμπούνης, Ναζαρένο, Στράτος / Κοντοκώστας (λ), Φραγκιαδάκης (λ), Γαβριήλ, Γιαννόπουλος, Κουτσομύτης, Μπαραμπάτης.

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παναγιώτης Παπαδόπουλος): Βασιλάκος, Βλαχοστάθης, Λουπ, Σαλαβασίδης, Καραγεώργος (λ), Μαυραγάνης, Σωκράτους / Σύρος (λ), Νανόπουλος, Παπασταθόπουλος, Δημησιάνος.

Tα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής (Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021)
Α΄ Όμιλος
Στ. Καλαϊτζής: Α.Σ. Πανερυθραϊκός – Γ.Σ. Πανιώνιος 3-1
Διαιτητές: Μενεσλής, Κυργιαλάνη, Γραμματεία: Παπασηφάκη, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς.

Παραλίας: Α.Ο. Καλαμάτα 80 – Α.Ε.Κ. 3-0
Διαιτητές: Γεράνιος, Χανδρινός, Γραμματεία: Τριγκιλίδα, Παρατηρητής: Τσουμελέας.
Βαθέως : Α.Σ. Κέρκης Σάμου – Α.Ο. Αιγιαλέων 3-0
Διαιτητές: Πρέντζας, Καραδημητρίου, Γραμματεία: Βαρβάτε, Παρατηρητής: Περρής.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ 11
ΚΑΛΑΜΑΤΑ 10
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ 6
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4
ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ 1
ΑΕΚ 0
– Η ΑΕΚ ξεκίνησε με -4 βαθμούς

Eπόμενη αγωνιστική (20/11)
ΑΕΚ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΚΕΡΚΗΣ
ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ξεκίνημα με “διπλό” στη Μυτιλήνη η Ολυμπιάδα

Με 3-1 σετ νίκησε η Ολυμπιάδα στη Μυτιλήνη την τοπική Άθληση στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής βόλεϊ Ανδρών ξεκινώντας υποδειγματικά τη χρονιά.
Ουσιαστικά για τους «πορτοκαλί» ήταν η πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα, καθώς την 1η αγωνιστική έκαναν το ρεπό τους.
«Παίξαμε με ηρεμία στα δύο πρώτα σετ, αλλά είχαμε σκαμπανεβάσματα στο 3ο, σημασία έχει ότι πήραμε την καθαρή νίκη» τόνισε ο προπονητής της Ολυμπιάδας Άκης Δαρείος και πρόσθεσε: «Κάναμε αρκετά καλή δουλειά στην τακτική μας στο σέρβις. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη νίκη».
Τα σετ: 17-25, 20-25, 25-22, 22-25
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Δαρείος): Φιλίππου, Πατρινός, Μούρτζης, Γιαννούτσος, Θ. Γεωργακόπουλος, Κανελλόπουλος (Αλιάι).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr