background img
banner
banner

Βόλος: «Είμαι ανακουφισμένος», λέει ο δικηγόρος που υπερασπίστηκε τον δολοφόνο της μητέρας του

Ανακουφισμένος που εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία της μητέρας του, Νίκης Μηλίνη, δήλωσε ο γιος της, Γιάννης Μηλίνης, δικηγόρος του 39χρονου που σκότωσε τη νονά του στον Βόλο.

Μιλώντας στο taxydromos, ο Γ. Μηλίνης ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστώ τις αστυνομικές αρχές για την εξιχνίαση της δολοφονίας της μητέρας μου, Νίκης Μηλίνη, τον Αύγουστο του 2009. Είμαι ανακουφισμένος με την εξέλιξη αυτή. Ουδέποτε έπαυσα όλα αυτά τα χρόνια μέχρι τώρα να ενδιαφέρομαι και να εισφέρω στοιχεία στις αστυνομικές αρχές για την εξιχνίαση αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος».

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο δικηγόρος ενημερώθηκε σήμερα τα πρωί από τις αστυνομικές αρχές για την εξέλιξη των ερευνών και τη διασταύρωση του DNA του 39χρονου με δείγμα DNA που είχε ληφθεί από τα νύχια της μητέρας του μετά τη δολοφονία.

Πώς εξιχνιάστηκε η δολοφονία, 12 χρόνια μετά

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 39χρονος είναι ο δράστης μιας ανεξιχνίαστης δολοφονίας, 12 χρόνια πριν, στη Νέα Ιωνία του Βόλου. Τότε, σε ηλικία 27 ετών, είχε δολοφονήσει μια γυναίκα, που κατά τραγική ειρωνεία ήταν η μητέρα τού δικηγόρου του!

Ο δικηγόρος του, Γιάννης Μηλίνης, δηλαδή, παρά το προσωπικό δράμα που βίωνε, κλήθηκε να υπερασπιστεί τον 39χρονο, χωρίς να γνωρίζει μέχρι σήμερα ότι πρόκειται για τον δολοφόνο της ίδιας του της μητέρας, ενώ και παλαιότερα τον είχε υπερασπιστεί σε διάφορες υποθέσεις που είχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, τα κοινά στοιχεία μεταξύ των δύο δολοφονιών ήταν αρκετά.

Οι μαχαιριές ήταν πολλές, σχεδόν στα ίδια σημεία των σωμάτων. Η νονά βρέθηκε νεκρή με 42 μαχαιριές, η γυναίκα που δολοφονήθηκε πριν από 12 χρόνια έφερε 20 μαχαιριές.

Στα χέρια της 69χρονης που είχε δολοφονηθεί πριν από 12 χρόνια είχε βρεθεί γενετικό υλικό, το οποίο μέχρι σήμερα ήταν ορφανό και τελικά ταυτοποιήθηκε με αυτό του 39χρονου που συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα για τη δολοφονία της νονάς του, η οποία είχε βρεθεί νεκρή σε μια λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι της, με 42 μαχαιριές.

Ο κατηγορούμενος είχε υποστηρίξει ότι είναι ναρκομανής και ότι δολοφόνησε τη νονά του για να της πάρει 2.000 ευρώ.

Η γυναίκα που είχε δολοφονήσει πριν από 12 χρόνια ήταν επίσης γνωστή του, γειτόνισσα των παππούδων του. Οι παππούδες του έμεναν στο ισόγειο και εκείνη στον τρίτο όροφο.

Στοιχεία που είχαν βρεθεί στο χώρο του εγκλήματος 12 χρόνια πριν έδειχναν ότι ο δολοφόνος ήταν γνωστός του θύματος, καθώς τον είχε κεράσει γλυκό πριν της επιτεθεί και τη σκοτώσει, ενώ η πόρτα του σπιτιού δεν ήταν παραβιασμένη.

Σχετικά με τα αίτια, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το άγριο έγκλημα, 12 χρόνια πριν, είχε γίνει για χρήματα, όπως και στην περίπτωση της δολοφονίας της νονάς του, ωστόσο δεν είχε διαπιστωθεί να λείπουν.

Πέθανε ο πατριός του λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του πρόσφατου εγκλήματος
Εν τω μεταξύ, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του στυγερού πρόσφατου εγκλήματος, τη δολοφονία της νονάς δηλαδή, κατέληξε και ο πατριός τού δράστη, καθώς με την αποκάλυψη της δολοφονίας δεν άντεξε το σοκ, έπαθε εγκεφαλικό και πέθανε.

Σκότωσε τη νονά στο διαμέρισμα, την κατέβασε στο ισόγειο -«Είμαι ναρκομανής, δεν καταλάβαινα τι έκανα»
Να σημειωθεί ότι ο δράστης υποστηρίζει για τη δολοφονία της νονάς του ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και δεν καταλάβαινε τι έκανε. Πάντως, δολοφόνησε τη νονά του στο διαμέρισμά της, εν συνεχεία κατέβασε τη σορό στο υπόγειο και επέστρεψε στο σπίτι της για να καθαρίσει τα αίματα, στοιχείο που δείχνει τουλάχιστον μεθοδικότητα.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΛΛΑΔΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr