background img
banner
banner

Γέμισαν παιδικά προσωπάκια χαμόγελα!

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΜΕ ΤΟ «ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ»

Σε τρία σχολεία της Αιγιάλειας παρέδωσε ο Εμπορικός Εισαγωγικούς Σύλλογος σχολικά είδη που είχε συλλέξει σε συνεργασία με το “Φωτεινό Αστέρι”. Εκτός του υλικού που είχε συγκεντρωθεί στον Εμπορικό Σύλλογο, το ” Φωτεινό Αστέρι” παρέδωσε επιπλέον τσάντες με σχολικά στον πρόεδρο Λάμπη Παπαδόπουλο, με αποτέλεσμα να μαζευτεί μια αξιόλογη ποσότητα σχολικών ειδών.

Την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου ο κ. Παπαδόπουλος, μαζί με μέλη του προεδρείου, παρέδωσαν στον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Τεμένης Κώστα Μεσάζο, τσάντες που στο εσωτερικό τους υπήρχαν στιλό, μαρκαδόροι, τετράδια και άλλα χρήσιμα αντικείμενα για τους μικρούς μαθητές. Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου δόθηκαν σχολικά είδη στον διευθυντή του 9ου Δημοτικού Κωνσταντίνο Μπούνια και στο ειδικό σχολείο στην Μαρία Θεοδωρακοπούλου. Ήδη οι διευθυντές φρόντισαν να δοθούν τα σχολικά σε παιδάκια των σχολείων τους που τα έχουν περισσότερο ανάγκη, γεμίζοντας τα προσωπάκια τους χαμόγελο. Αυτή άλλωστε είναι και η ικανοποίηση για όλους όσους προσφέρουν, τα ευτυχισμένα πρόσωπα των παιδιών και όλων αυτών που έχουν ανάγκη…

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου επισημαίνει: ΄΄Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που ξεχνούν για λίγο τη δική τους καθημερινότητα, δίνουν χρόνο και προσπαθούν από το υστέρημά τους να προσφέρουν στον συνάνθρωπο. Κάποιοι έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες να βοηθήσουν , άλλοι μικρότερες. Σημασία έχει να βλέπουμε γύρω μας τις ανάγκες που υπάρχουν και να συνεισφέρουμε με όποιο τρόπο μπορούμε, κάνοντας πράξη την αγάπη και την αλληλεγγύη. Έχουμε πλέον την εμπειρία, δείχνουμε εξωστρέφεια, κοιτάμε και τα βαθύτερα προβλήματα της κοινωνίας και του Δήμου μας πέρα από τα καθεαυτού εμπορικά και βρισκόμαστε μπροστάρηδες σε κάθε αγώνα. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά το Φωτεινό Αστέρι και τον πρόεδρό του Χρήστο Σπηλιόπουλο για τη στήριξη, ευχαριστώ το προεδρείο μου που είναι δίπλα μου, ευχαριστώ όλους τους εμπόρους και τους συμπολίτες μας για την δύναμη που μου δίνουν!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr