background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ένας Ολυμπιονίκης στην διοίκηση του Παναιγιάλειου

ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥ Η ‘’ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ’’

Συνεχίζεται το αγωνιστικό …μαρτύριο στον Παναιγιάλειο, με τον ένα αγώνα να διαδέχεται τον άλλο και το ίδιο να συμβαίνει με τα προβλήματα. Στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου και το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο αυτή την φορά μια ομάδα από το νομό μας, τον Διαγόρα.

Η ομάδα των Βραχνεΐκων προέρχεται από την σημαντική νίκη της περασμένης Τετάρτης, όταν επικράτησε 2-0 σε βάρος του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Μάλιστα είχε στις τάξεις της για πρώτη φορά τον προπονητή Αλέξη Σπηλιόπουλο, δείχνει να διανύει καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό θα προσπαθήσει να το …εξαργυρώσει και στο Αίγιο.
Ο Παναιγιάλειος είχε μιας μικρής χρονικής διάρκειας προπόνηση χθες, σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο θα παρθούν οι τελευταίες αποφάσεις για την αποστολή της Κυριακής.
Στα θετικά είναι ότι επιστρέφει από την τιμωρία του ο Κώστας Μακρίδης.

Πριν την αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στον Παναιγιάλειο Αγιασμός.

Ο Πέτρος Γαλακτόπουλος στο ΔΣ του Παναιγιάλειου

Ο Γιώργος Γκάμαρης, σε μια προσπάθεια να γυρίσει την κατάσταση, ανακοίνωσε τη είσοδο στη διοίκηση του Ολυμπιονίκη Πέτρου Γαλακτόπουλου, στη θέση του αντιπροέδρου.
Μάλιστα σκέφτεται να τον ανακηρύξει και επίτιμο πρόεδρο: “Αν δεν μπορούμε να παίξουμε καλά ποδόσφαιρο, τουλάχιστον να μάθουμε να παλεύουμε”, ήταν η δήλωση με νόημα του Γιώργου Γκάμαρη, με τον Πέτρο Γαλακτόπουλο να δηλώνει: “Ένα σωματείο εκατό χρόνων, όπως ο Παναιγιάλειος, οφείλει να αγωνιστεί για την επιβίωσή του”.

Από την Κόρινθο το διαιτητικό «τρίο» στο Δημοτικό Στάδιο

Ο διαιτητής Παναγιώτης Κακριδής θα διευθύνει το παιχνίδι Παναιγιάλειος – Διαγόρας, με βοηθούς τους Θεοδωρόπουλο, Οικονόμου όλοι από τον σύνδεσμο Κορίνθου.

Μπορεί και στην Βάρδα ο Αχέρων – Παναχαϊκή – Ναυπακτιακός

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Αχέρων Καναλακίου, μπορεί και στο παιχνίδι της Βάρδας με τον ΠΑΟ, όχι μόνο να διατηρηθεί αήττητος, αλλά και να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη.

g Στην Πάτρα ήρθε η σειρά της Παναχαϊκής να αντιμετωπίσει τον Ναυπακτιακό Αστέρα, ύστερα από το νικηφόρο 2-0 του Διαγόρα Βραχνεΐκων την περασμένη Τετάρτη στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής.

g Έκανε το ρεπό του ο Τηλυκράτης, έχει και παιχνίδι λιγότερο με τον Παναιγιάλειο που είχε αναβληθεί την 5η αγωνιστική, υποδέχεται τον Παναγρινιακό με σκοπό να εξασφαλίσει το «τρίποντο», έχοντας και τον τίτλο του φαβορί της συνάντησης.

g Με νωπές τις δάφνες από την επιτυχία στο Αίγιο, το Διαβολίτσι έχει τώρα στην έδρα του την Αναγέννηση Άρτας, για να διατηρηθεί στα θετικά αποτελέσματα.

gΤους άκοπους βαθμούς για την 7η αγωνιστική παίρνει ο Εθνικός Σκουλικάδου (3-0 α.α. τον Αμβρακικό), ενώ ρεπό έχει ο Αίας Γαστούνης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr