background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Δυο νέα κρούσματα στον Παναιγιάλειο που μετράει οκτώ

ΥΠΟΤΥΠΩΔΗΣ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Ύστερα από τα χθεσινά τεστ που πραγματοποιήθηκαν στους μελανόλευκους, παρουσιάστηκαν ακόμα δυο κρούσματα, ανεβάζοντας τον αριθμό της εμφάνισης του covid -19, σε 8 συνολικά ποδοσφαιριστές.

Φυσικά το πρόγραμμα της προπόνησης διαφοροποιήθηκε, αφού πολλές ασκήσεις με μπάλα δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθούν, τόσο από τον αριθμό των συμμετεχόντων μελανόλευκων, όσο και από την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας.

Τα προβλήματα καθηλώνουν τον Παναιγιάλειο

Ένα σύνολο ποδοσφαιριστών που αφήνουν αισιόδοξα μηνύματα για την προσφορά τους στην ομάδα, που με όρεξη και κόπους καθοδηγείται από τον Φάνη Γκέκα και τους συνεργάτες του Γιάννη Μπαλτιμά και Δημήτρη Καραΐνδρο, τίθεται σε υποχρεωτική καραντίνα.

Άναψε το «κόκκινο» στην διεξαγωγή των επίσημων αγώνων, τα κρούσματα ζημιώνουν το εβδομαδιαίο πρόγραμμα που είχε κατά νου και είχε συντάξει ο Φάνης Γκέκας και η ομάδα μένει πίσω.

Απαραίτητη μια εύρυθμη λειτουργία πριν να είναι αργά

Δεν έχει επιτευχθεί το επιθυμητό διοικητικό «δέσιμο» στον Παναιγιάλειο, όμως η τεχνική ηγεσία διατηρείται στις επάλξεις λειτουργώντας σαν «δεκανίκι» στα χτυπήματα που δέχεται ο ιστορικός αιγιώτικος Σύλλογος.

Η υπομονή είναι ένα από τα πολλά θετικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Φάνη Γκέκα και ευχή όλων είναι να συναντήσει τις κατάλληλες και υγιείς συνθήκες, πριν τα «βροντήξει» και φύγει.

Μόλις τρία παιχνίδια για την 5η αγωνιστική

Με τον κορωνοϊό να κάνει απρόβλεπτα την εμφάνισή του στα γήπεδα, οι αναβολές των αγώνων καλά κρατούν. Το φαινόμενο βέβαια δεν έχει να κάνει μόνο με τον 4ο όμιλο που αγωνίζεται ο Παναιγιάλειος, αφού σε όλους τους ομίλους της Επικράτειας τα προβλήματα παρουσιάζονται το ένα πίσω από το άλλο και μαζί οι αναβολές των αγώνων.
Σε ότι αφορά τα δικά μας, δυο παιχνίδια έχουν ήδη πάρει αναβολή και θα οριστούν σε εμβόλιμες ημερομηνίες.

Ο Παναιγιάλειος, υπό κανονικές συνθήκες θα αντιμετώπιζε στο Δημοτικό Στάδιο τον Τηλυκράτη, αλλά και στον Ναυπακτιακό Αστέρα, που προσωρινά γλιτώνει το ταξίδι στην Ζάκυνθο για να φιλοξενηθεί από τον Εθνικό Σκουλικάδου.

Δεδομένη η παραίτηση του Αμβρακικού από το πρωτάθλημα, οπότε ο Διαγόρας Βραχνεΐκων παίρνει τους βαθμούς της νίκης χωρίς κούραση από το σωματείο του Λουτρού.

Οι διαιτητές στην 5η αγωνιστική

Κυριακή 14/11 -15:00
Παναχαϊκή – Αίας Γαστούνης: Καζανας (Αιτ/νίας)
Αχέρων – Αναγ. Άρτας: Τζόβας (Ηπείρου)
ΠΑΟ Βάρδας – Παναγρινιακός: Μπεκιάρης (Κορίνθου)
Παναιγιάλειος – Τηλυκράτης (αναβολή)
Εθνικός Σκ. – Ναυπακτιακός (αναβολή)
Αμβρακικός – Διαγόρας 0-3 α.α.
Ρεπό: ΑΟ Διαβολιτσίου


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr