background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Χωρίς Παναιγιάλειο που ‘’αναρρώνει’’ η 5η αγωνιστική

ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΝΗ ΓΚΕΚΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ 1-0

Στη …μισή χθεσινή 5η αγωνιστική, η Παναχαϊκή είχε άγχος και δυσκολίες για να καταβάλλει την αντίσταση του Αίαντα Γαστούνης, αρκέστηκε στο γκολ του Στασινόπουλου στο 17΄, που σημειώθηκε ύστερα από φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή.

Η νίκη αυτή έφερε την Πατρινή ομάδα έναν βαθμό πίσω από τους πρωτοπόρους Τηλυκράτη και Αχέροντα, που έχουν όμως παιχνίδι λιγότερο.

Ο Αχέρων νίκησε σχετικά εύκολα 3-0 την Αναγέννηση Αρτας, έχοντας πετύχει τα 2 από τα 3 γκολ στο πρώτο 20λεπτο με τους Πότση και Βέρμπη (πέναλτι). Ο Ροβίνας στο 68΄ του β΄ ημιχρόνου έγραψε το τελικό 3-0 για την ομάδα του Καναλακίου. Στην Βάρδα ο τοπικός ΠΑΟ μοιράστηκε ευκαιρίες και απειλήθηκε στο α΄ μέρος από τον Παναγρινιακό, κυριάρχησε στο β΄ ημίχρονο και πλησίασε το γκολ, που δεν σημείωσε ποτέ. Δυο πολύτιμοι χαμένοι βαθμοί στοίχισε το 0-0 για την ομάδα του Χρήστου Παρασκευόπουλου.

Είδε Παναχαϊκή – Γαστούνη ο Φάνης Γκέκας

Χωρίς παιχνίδι χθες ο Παναιγιάλειος και ευκαιρία για τον προπονητή Φάνη Γκέκα να παρακολουθήσει ένα από τα τρία συνολικά χθεσινά παιχνίδια. Φυσικά επέλεξε την Πάτρα για να δει το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Αίαντα Γαστούνης, από τον οποίο φιλοξενείται ο Παναιγιάλειος στην ερχόμενη Κυριακή για την 6η αγωνιστική.

Αρχίζει ο αγωνιστικός Γολγοθάς

Την ερχόμενη Κυριακή επιστρέφει στα γήπεδα ο Παναιγιάλειος και θα φιλοξενηθεί στην Γαστούνη από τον Αίαντα. Αμέσως μετά ο Αιγιώτικος Σύλλογος θα είναι υποχρεωμένος να παίξει Τετάρτη τα εξ’ αναβολής παιχνίδια με Διαβολίτσι και Τηλυκράτη, από τα οποία θα επιβαρυνθεί σίγουρα και η φυσική κατάσταση των μελανόλευκων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr