background img
banner
banner

Δρόμοι βατοί εξυπηρετούν τις μετακινήσεις

ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Συνεχίζονται οι εργασίες που αφορούν τη βατότητα και προσβασιμότητα δρόμων, είτε μέσω της Τεχνικής Υπηρεσίας είτε μέσω εργολαβιών. Πρόκειται για αιτήματα προέδρων κοινοτήτων ή κατοίκων οικισμών που χρονίζουν για τα οποία πλέον υπήρξε προγραμματισμός και η ανάλογη μέριμνα από τον δήμο.

Στην πληγείσα Ζήρια

Στην πληγείσα από τις φωτιές Ζήρια, πραγματοποιήθηκε μερική τσιμεντόστρωση του δρόμου προς Τραγανή, Δεξαμενή, Φύτες, με τον πρόεδρο της κοινότητας Βασίλη Γλωσσίδη να εκφράζει την ικανοποίησή του.

Βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων στην Τράπεζα

Την ίδια στιγμή, στην κοινότητα Τράπεζας Δ.Ε. Διακοπτού η Τεχνική Υπηρεσία προχώρησε σε μικρές παρεμβάσεις, με τον πρόεδρο Ξανθή Παπακανέλλου, να αναφέρει: ΄΄Ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο Βασίλη Χριστόπουλο και την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Αιγιαλείας. Όλοι μαζί προσπαθούμε για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών έστω και με μικρές παρεμβάσεις, με όσα μέσα έχουμε και μπορούμε σε… πείσμα των καιρών, των κακοπροαίρετων κριτών και των μηδενιστών΄΄.

Με αυτεπιστασία στο Βουλωμένο Αιγίου

Επίσης, όπως αναφέρεται από τον κ. Χριστόπουλο, πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες αποκατάσταση βατότητας σε οδό στην Κοινότητα Αιγίου και συγκεκριμένα στην περιοχή Βουλωμένο, στη θέση Ρουβαλιώτισσα, με αυτεπιστασία των συνεργείων της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Αιγιαλείας.

Βελτίωση δρόμων στη Βελλά

Ανάλογες παρεμβάσεις σημειώθηκαν και στην ορεινή Ανατολική Αιγιάλεια και συγκεκριμένα στην κοινότητα Βελλάς Δ.Ε. Αιγείρας, με την αντιδήμαρχο Μαρία Σταυροπούλου, να επισημαίνει τα εξής: ΄΄Μέσω των υλοποιούμενων από τον δήμο μας τσιμεντοστρώσεων που αφορούν στη βελτίωση υφιστάμενων αγροτικών δρόμων, εξασφαλίζεται η εύκολη και ασφαλής πρόσβαση στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις, στις αγροτικές περιοχές, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Στόχος: Η ευκολότερη και ταχύτερη πρόσβαση των γεωργικών μηχανημάτων, η ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των ευπαθών προϊόντων, η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των εκμεταλλεύσεων, με θετικές επιπτώσεις στο αγροτικό εισόδημα. Η επίτευξη των ανώτερων στόχων είναι στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr