background img
banner
banner

Επανεκλογή Αγγελόπουλου στην προεδρία του Σωματείου Ταξί

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΑΡΛΟΥ, ΑΓΓΕΛΟΣ

«Ψήφο εμπιστοσύνης» στην απερχόμενη διοίκηση έδωσαν τα μέλη του Σωματείου Επαγγελματιών Ταξί Αιγίου και Περιχώρων «Ο Άγιος Χριστόφορος», κατά τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και εκπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία. Παράλληλα, εξέλεξαν κι ένα νέο πρόσωπο, το όνομα του οποίου συνδέεται επιτυχώς με τον κλάδο. Πρόκειται για τον γιο του αείμνηστου πρώην προέδρου του Σωματείου Διονύση Κάρλου, Άγγελο, ο οποίος μάλιστα εξελέγη αντιπρόεδρος.

Οι εκλογές διεξήχθησαν την περασμένη Τετάρτη στο «Πολύκεντρο» και προσήλθαν 85 μέλη του Σωματείου. Να σημειωθεί πως η θητεία της διοίκησης είναι τριετής, ωστόσο οι εκλογές δεν διεξήχθησαν πέρυσι λόγω των μέτρων του covid-19, παίρνοντας παράταση για έναν χρόνο.

Στις εκλογές της Τετάρτης 11 Νοεμβρίου, πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο επί σειρά ετών πρόεδρος Παναγιώτης Αγγελόπουλος, δεύτερος ο Άγγελος Κάρλος και ακολούθως οι Παντελεήμων Παναγόπουλος, Αναστάσιος Αντωνόπουλος, Βασίλειος Κυριακόπουλος, Παναγιώτης Ραμπαβίλας και Χρήστος Σπυρόπουλος που εκλέγονται.

Επίσης, για την Ομοσπονδία εκλέγονται οι Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Παντελεήμων Παναγόπουλος και Αναστάσιος Αντωνόπουλος.

Η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε Σώμα έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία του Σωματείου. Η απόφαση ήταν ομόφωνη και έχει ως εξής: Πρόεδρος: Παναγιώτης Αγγελόπουλος, αντιπρόεδρος: Άγγελος Κάρλος, γραμματέας: Αναστάσιος Αντωνόπουλος, ταμίας: Παντελεήμων Παναγόπουλος και μέλη: Βασίλης Κυριακόπουλος, Παναγιώτης Ραμπαβίλας, Χρήστος Σπυρόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr