background img
banner
banner

ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Ολοκλήρωσε με ήττα το δύσκολο πρόγραμμα της πρώτης τετράδας αγώνων

ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΑΙΟΛΟ ΑΓΥΙΑΣ ΜΕ 88-65

Το ξεκίνημα – “γολγοθάς” των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών ολοκληρώθηκε με μία ακόμη εκτός έδρας ήττα για τον Ήφαιστο/Αχιλλέα, αυτή τη φορά στο κλειστό της Αλεξιώτισσας από τον πρωτοπόρο και αήττητο Αίολο Αγυιάς με 88-65.

Στην ομάδα της Αιγιάλειας κρατούν την πολύ σημαντική νίκη επί της Παναχαϊκής στο Αίγιο τη 2η αγωνιστική αφού στα τέσσερα πρώτα ματς υποχρεώθηκε να αντιμετωπίσει τα τρία φαβορί για την άνοδο και μάλιστα όλους εκτός έδρας. Δεν αποτελεί δικαιολογία, είναι πραγματικότητα. Αυτό που προβληματίζει είναι η μεγάλη διαφορά στις ήττες από Διαγόρα Ρόδου, Καλαμάτα και Αίολο Αγυιάς, αλλά στην ουσία δεν αλλάζει κάτι, αφού οι ήττες ήταν εντός προγράμματος έτσι κι αλλιώς και οι διαφορές δεν παίζουν ιδιαίτερο λόγο, αγωνιστικά τουλάχιστον.
Το πρόγραμμα που ακολουθεί πλέον είναι πιο βατό και αν εκμεταλλευθεί την έδρα του, όπως έκανε κόντρα στην Παναχαϊκή μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα και να παραμείνει στη διεκδίκηση της παραμονής στη Γ΄ Εθνική.

Στο χθεσινό παιχνίδι ξεκίνησε καλά, ήταν σε απόσταση “βολής” από τους γηπεδούχους μέχρι τα μισά της δεύτερης περιόδου και έκλεισε το ημίχρονο στο -8.

Η ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου ανέβασε στροφές στο β΄ ημίχρονο κυρίως χάρη στην καλή άμυνα και βρίσκοντας εύκολα καλάθια στην επίθεση. Πλέον, ο Αίολος Αγυιάς έφτασε στο 4 στα 4, με τους ανθρώπους της ομάδας, όμως, να ζητούν προσγείωση και συνέχεια της σκληρής δουλειάς, καθώς το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του. Κορυφαίος ήταν ο Κεφαλάς, βοήθησαν και οι Γκόβας, Ιατρόπουλος, ενώ από τον Αίολο πρώτος σκόρερ ήταν ο Θανόπουλος.

«Ήμασταν εξαιρετικοί για τρία 10λεπτα», δήλωσε ο προπονητής του Αίολου Αγυιάς, Ανδρέας Παπαδημητρίου και πρόσθεσε: «Ολα τα παιδιά έδωσαν το 100% των δυνάμεών τους απέναντι σε μία καλή ομάδα. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και να ευχαριστήσω και τον κόσμο και τα παιδιά από τις ακαδημίες μας που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο. Πλέον, η προσοχή μας στρέφεται στα επόμενο παιχνίδι στην Καλαμάτα που θέλει πολύ μεγάλη προσοχή». Από την πλευρά του ο Γιάννης Γιούπης ασφαλώς δεν ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο β΄ ημίχρονο αλλά εμφανίζεται αισιόδοξος για τη συνέχεια με το πιο βατό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Διαιτήτευσαν οι Κούλης και Σάλτας.

Τα 10λεπτα: 20-17, 46-38 (ημ.), 65-45, 88-65.
ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ (Ανδρέας Παπαδημητρίου): Χατζόπουλος 6, Βουρνάς 13 (1), Βαλαής, Γιαννικόπουλος 14 (4), Δαραμούσκας 2, Θανόπουλος 18 (2), Παπαβασιλόπουλος, Μαναβόπουλος 13, Κάλλης, Αγγελακόπουλος 14 (3), Θεοδωρόπουλος, Γοργότσης 8.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Γιάννης Γιούπης): Γιαννούτσος 8, Μανωλόπουλος, Βεργανελάκης 8 (2), Κεφαλάς 19 (3), Ιατρόπουλος 8 (1), Τσονακίδης, Γκόβας 15 (1), Καραγιάννης 3, Οικονομόπουλος 4, Χριστόπουλος, Ντούλες, Τσεκλένης.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Γλαύκος- Δίων 83-62
Δρομείς- Παναχαϊκή 61-56
Αίολος- Ήφαιστος/ Αχιλλέας 88-65
ΑΣΣ Αμαλιάδας- Διαγόρας Ρόδου 52-48
Εργοτέλης- Καλαμάτα ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

Η βαθμολογία:
1. ΑΟ Αίολος Αγυιάς Πατρών 8 (4-0)
2. ΓΣ Εργοτέλης 6 (3-0)
3. ΣΚ Καλαμάτα 6 (3-0)
4. ΓΣ Διαγόρας Ρόδου 6 (2-2)
5. ΑΣ Σφήκα Αμαλιάδας 5 (2-1)
6. ΣΔΥ Τρίπολης 5 (2-2)
7. Ήφαιστος Αχιλλέας ΣΦΑ 5 (1-3)
8. ΑΟ Γλαύκος 5 (1-3)
9. Παναχαϊκή ΓΕ 4 (0-4)
10. ΓΑΕΤ Δίων ο Κυπαρισσεύς 3 (0-3)

Η επόμενη αγωνιστική (27-28/11):
Παναχαϊκή- ΑΣΣ Αμαλιάδας
Διαγόρας Ρόδου- ΑΟ Γλαύκος
Δίων- Εργοτέλης
Καλαμάτα- Αίολος Αγυιάς
Ήφαιστος/ Αχιλλέας- Δρομείς


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr