background img
banner
banner

Η “ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ” στο συλλαλητήριο των σταφιδοπαραγωγών στην Αθήνα

Β. ΨΥΧΡΑΜΗ: «ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΑ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΣΤΑΦΙΔΑΣ»

Σύσσωμη η “ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ” συμμετείχε στο Παμπελοποννησιακό συλλαλητήριο των σταφιδοπαραγωγών της 5ης Νοεμβρίου στην Αθήνα για την έμπρακτη στήριξη των δικαίων αιτημάτων τους.

Οι σταφιδοπαραγωγοί αγωνίζονται επί 8 μήνες για να αποτρέψουν την οικονομική συμφορά που σήμερα ζουν με την κατάρρευση της τιμής της σταφίδας, αλλά δυστυχώς, χωρίς αποτέλεσμα, αφού κάποια συντεχνιακά συμφέροντα είχαν κατορθώσει να πείσουν τον υπουργό να μην λάβει κανένα μέτρο για την απόσυρση των αποθεμάτων της σταφίδας, τα οποία αποτελούσαν, όπως αποδείχτηκε, την μοναδική λύση για την σωτηρία αυτού του μοναδικού και αμιγώς εξαγώγιμου προϊόντος.

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης κ. Βασιλική Ψυχράμη δήλωσε: «Συμμετείχαμε ως δημοτική παράταξη στο συλλαλητήριο των σταφιδοπαραγωγών στην Αθήνα, μαζί με άλλους δημάρχους και εκπροσώπους και των 2 βαθμών της τοπικής αυτοδιοίκησης από όλη την Πελοπόννησο.

Μοναδική εξαίρεση απετέλεσε η δική μας δημοτική αρχή, η οποία, όχι μόνο δεν στήριξε μέχρι σήμερα το αίτημα των σταφιδοπαραγωγών για απόσυρση των αποθεμάτων της σταφίδας, προκειμένου να στηριχθεί η τιμή του προϊόντος  και η ίδια η σταφιδοκαλλιέργεια, αλλά αντιθέτως έλαμψε δια της απουσίας της και στα 2 συλλαλητήρια που πραγματοποίησαν οι σταφιδοπαραγωγοί μας τόσο στην Αιγιάλεια όσο και στην Αθήνα. Εμείς, ως παράταξη, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε έμπρακτα – και όχι με γενικόλογα ευχολόγια – τα ζωτικής σημασίας αιτήματα των σταφιδοπαραγωγών μας, οι οποίοι αποτελούν βασικό πυλώνα της τοπικής μας οικονομίας.

Θα είμαστε στο πλευρό τους μέχρι την τελική τους δικαίωση».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr