background img
banner
banner

Η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας σε φεστιβάλ στο Ναύπλιο

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΩΡΟ

Στο «ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 7o ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ» που διοργανώνει η ARTIVA Cultural Management & Advertising υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων και του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., έχει προσκληθεί η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας, για την Κυριακή 14 Νοεμβρίου.
΄΄Ο χώρος διεξαγωγής του Φεστιβάλ είναι μεγάλης ιστορικής σημασίας. Το Βουλευτικό υπήρξε η 1η Βουλή του ελεύθερου Ελληνικού κράτους. Λόγω του ιστορικού χώρου δεν επιτρέπεται η χρήση ηχητικής εγκατάστασης.

Στο εσωτερικό του ο χώρος είναι επιβλητικός σε ύψος και σε πλάτος και η κεντρική, μεγάλη τετράγωνη αίθουσα καλύπτεται με ημισφαιρικό τρούλο (ο οποίος συμβολίζει τον ουρανό). Τ
ο κτίριο ήταν τζαμί αρχικά στη συνέχεια στέγασε την πρώτη Βουλή των Ελλήνων (Βουλευτικό).

Σε αυτό το κτίριο πραγματοποιήθηκε η περίφημη δίκη του Κολοκοτρώνη που είχε σαν αποτέλεσμα την καταδίκη του σε θάνατο μαζί με τον Πλαπούτα. Η ιστορικότητα του κτιρίου πραγματικά σε προκαλεί και από μόνο του σε καλεί να προσπεράσεις το κατώφλι του΄΄, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της Χορωδίας.

Σημειώνονται ακόμη τα εξής: ΄΄Θα γεμίσουμε με συναισθήματα, θετική ενέργεια και χαλάρωση.
Όποιος θέλει να συνοδεύσει τη χορωδία μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ. 6944208647. Ώρα αναχώρησης 13:00 από την πλατεία δεξαμενής, θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Έχουμε μαζί μας βεβαίωση εμβολιασμού, νόσησης ή ραπιντ τεστ΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr