background img
banner
banner

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Παραμένει χαμηλά η Αιγιάλεια παρά το ‘’κόκκινο’’ στην Αχαΐα

Με “κεκτημένη ταχύτητα” μπήκε ο μήνας Νοέμβριος όσον αφορά τα ενεργά κρούσματα στην Αχαΐα. Και ενώ πανελλαδικά καταγράφεται ο μεγαλύτερος αριθμός διαπιστωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού από την έναρξη του ιού, στην Αιγιάλεια τα ενεργά περιστατικά είναι μόλις 53, την ίδια στιγμή που στην γειτονική Πάτρα, τα κρούσματα που αυτή την ώρα νοσούν επιβεβαιωμένα βάσει των επισήμων στοιχείων, είναι 861 και στα Καλάβρυτα 41.

Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι τα ενεργά κρούσματα του δήμου, είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα σε σχέση με την γενικότερη εικόνα που παρουσιάζει το ιικό φορτίο σε ευρύτερη κλίμακα. Και ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου σύμφωνα με τους εργαστηριακούς ελέγχους που καταγράφηκαν από χθες είναι 5.449 άτομα σε πανελλαδικό επίπεδο, 171 άνθρωποι είναι το νούμερο που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, για την Αχαΐα.

Να σημειωθεί ότι, ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων από την έναρξη της επιδημίας ξεπέρασε το φράγμα των 16 χιλιάδων σε όλη την χώρα, με την ανησυχία να κυριαρχεί σε κάθε εργασιακά και κοινωνικό κλάδο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr