background img
banner
banner

ΛΥΚΑΙΝΕΣ: Στόχος η κατάκτηση της 3ης θέσης στον όμιλο

Tρεις αγωνιστικές έχουν διεξαχθεί στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ΄ Εθνικής από τις 17 Οκτωβρίου που ξεκίνησε και αυτό γιατί μετέχουν μόλις έξι ομάδες σε κάθε όμιλο. Οι αγωνιστικές γίνονται κάθε δύο εβδομάδες με εξαίρεση την 4η που ακολουθεί, η οποία θα διεξαχθεί στις 5 Δεκεμβρίου, δηλαδή 21 ημέρες μετά την 3η που έγινε στις 14 Νοεμβρίου. Στον 4ο όμιλο, η ανανεωμένη ομάδα των Λύκων Αιγιάλειας ουσιαστικά παίζει ρόλο ρυθμιστή στον όμιλο και “στοχεύει” στην κατάκτηση της τρίτης θέσης πίσω από Άρη Τρίπολης και Τροιζηνία που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Από εκεί και πέρα, ΑΕ Καλαβρύτων, Πατίστα και Ακαδημία Δόξα δείχνουν πολύ αδύναμες και αγωνίζονται μόνο για τη συμμετοχή. Οι “Λύκαινες” στα τρία πρώτα παιχνίδια μετρούν δύο ήττες (από τα φαβορί) και μία νίκη και την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται στο Αίγιο το ΑΟΠΚ Πατίστα.

Οι πρώτοι των 8 ομίλων θα ανέβουν στη Β’ Κατηγορία, ενώ από τη Β’ στη Γ’, θα υποβιβαστούν οι δύο τελευταίοι από τους τέσσερις ομίλους.

Οι παίκτριες που έχουν αγωνιστεί ή έχουν συμμετάσχει στην αποστολή στα τρία πρώτα ματς είναι οι Λιακοπούλου, Δέσποινα Νικολάου, Χριστίνα Νικολάου, Δρουγούτη, Γιαννοπούλου, Παπαδοπούλου, Αναγνωστοπούλου, Κοντογιάννη, Φάτσια, Λαλιώτη, Μητροπούλου, Παπαμαύρου, Καραπατή, Αδαμοπούλου, Τζουμάκα, Μάτση, Τουρκοχρήστου, Βασιλείου, Σταματοπούλου.
Να δούμε τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής.

1η αγωνιστική (17/10/2021)
Άρης Τρίπολης-Ακαδημία Δόξα 98 7-0
ΑΕ Καλαβρύτων-ΑΟΠΚ Πατίστα 1-2
ΑΣ Τροιζηνίας -Λύκοι Αιγιαλείας 3-2

2η αγωνιστική (31/10/2021)
Ακαδημία Δόξα 98-ΑΕ Καλαβρύτων 3-0
Λύκοι Αιγιαλείας-Άρης Τρίπολης 0-4
ΑΟΠΚ Πατίστα-ΑΣ Τροιζηνίας 0-9

3η αγωνιστική (14/11/2021)
Ακαδημία Δόξα 98-Λύκοι Αιγιαλείας 0-2
ΑΟΠΚ Πατίστα-Άρης Τρίπολης 1-9
ΑΕ Καλαβρύτων-ΑΣ Τροιζηνίας 0-9

4η αγωνιστική (5/12/2021)
Λύκοι Αιγιαλείας-ΑΟΠΚ Πατίστα
Άρης Τρίπολης-ΑΕ Καλαβρύτων
ΑΣ Τροιζηνίας-Ακαδημία Δόξα 98


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr