background img
banner
banner

Μαθήματα ζωγραφικής από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΑΛΕΚΟΣ ΜΕΓΑΡΗΣ»

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας ξεκινά μαθήματα ζωγραφικής με τον εικαστικό Alessandro De Martino στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Αλέκος Μέγαρης».

Σε δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής: ΄΄Ανακαλύψτε το συναρπαστικό ταξίδι της Τέχνης μέσα από τα χρώματα και την ζωγραφική. Δεν χρειάζεται να ξέρετε να ζωγραφίζετε, μέσα σε λίγους μήνες θα μπορείτε να δημιουργείτε υπέροχα έργα τέχνης με τις γνώσεις που θα αποκτήσετε στο εργαστήριό μας. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται με ένα δίωρο την εβδομάδα για ηλικίες από 12 – 100 ετών, δεν υπάρχει όριο στην ηλικία στην γνώση στη δημιουργία της τέχνης. Στο τέλος κάθε χρονιάς θα πραγματοποιούμε ομαδική έκθεση με τα έργα τέχνης που θα δημιουργούμε.

Ο Alessandro De Martino γεννήθηκε στην Πάτρα το 1964 και είναι πτυχιούχος της Ακαδημίας Καλών Τεχνών Φλωρεντίας με πείρα 30 ετών στην διδασκαλία των Καλών Τεχνών. Έχει πραγματοποιήσει πάνω από 50 εκθέσεις με 26 ατομικές εκθέσεις στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Τα τελευταία 10 χρόνια διδάσκει στην Αθήνα στον Δήμο Γαλατσίου΄΄.

Δηλώσεις συμμετοχής: Από Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00 – 14:00) στα γραφεία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρο «Αλέκος Μέγαρη» (Παλαιό Νοσοκομείο). Πληροφορίες 2691028210.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr