background img
banner
banner

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ι.Λ.Ε.Α.

ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ Η ΒΑΝΑ ΜΠΕΝΤΕΒΗ

Σε φιλικό κλίμα διενεργήθηκαν την Κυριακή 14/11 οι καθορισμένες από το καταστατικό της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρείας Αιγιαλείας εκλογές, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της. Το απερχόμενο Δ.Σ. βάζοντας υψηλά στάνταρ, παρ’ όλο που τα δύο τελευταία χρόνια είχε να αντιμετωπίσει το “αγκάθι” του κορωνοϊού, τα κατάφερε και πρωτοστάτησε σε όλο το πλαίσιο των δράσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, με απόλυτη επιτυχία.

Η συνεργασία των ενασχολούμενων “εραστών” της τοπικής ιστορίας και των πολιτιστικών δρώμενων, εξέλεξαν το Διοικητικό Συμβούλιο της Ι.Λ.Ε.Α., με την πρόεδρο Βάνα Μπεντεβή να παραμένει δικαιωματικά πρώτη στις προτιμήσεις των μελών, λαμβάνοντας τις περισσότερες ψήφους από όλους τους υπόλοιπους υποψηφίους.

Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής 14 Νοεμβρίου, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου στην δυτική πλευρά του κτιρίου και ακολουθήθηκαν πιστά όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας κατά του covid-19. Τα τελικά αποτελέσματα της καταμέτρησης, η οποία ολοκληρώθηκε περίπου στις τρεις το μεσημέρι, έχουν ως εξής: 1. Βάνα Μπεντεβή 69 ψήφοι, 2. Γιώργος Αγγελόπουλος 41, 3. Ευανθία Γρίβα 39, 4. Κάλλυ Νικολάου 34, 5. Κώστας Κλάγκος 32, 6. Ιωάννης Μεντζελόπουλος 29, 7. Αθηνά Σκανδάμη 26.

Απολογισμός απερχόμενης διοίκησης αλλά και προγραμματισμός δράσης

Να σημειωθεί ότι η Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία, είχε να κάνει αφενός με τον απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης και τις δραστηριότητες που έχουν ήδη ολοκληρωθεί, αφετέρου δε με τις επόμενες δράσεις και πρωτοβουλίες για όλα τα θέματα που αφορούν το Μουσείο και τις πολύπλευρες δημιουργικές ιδέες του. Να διευκρινιστεί ότι την εξελεγκτική επιτροπή που προέκυψε για την εκλογική διαδικασία, αποτελούν οι Μάτα Μαγκανιώτη, Ρούλα Μπαστογιάννη και Θανάσης Σπυρόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr