background img
banner
banner

Ο Γούτος είχε κέφια | ΦΩΤΟ

ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ (5Χ5) ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

15 χρόνια είχε να μπει σε γήπεδο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» Χρήστος Γούτος, αλλά στον αγώνα, το βράδυ της Τρίτης 16/11, στο 5χ5 του Τάσου Βασιλείου, απέδειξε ότι δεν ξέχασε την μπάλα.

Μάλιστα σκόραρε στα πρώτα λεπτά της φιλικής αναμέτρησης, δύο φορές στην αντίπαλη εστία με τερματοφύλακα τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Αιγιαλείας Βασίλη Σταθακάρο, που στην τρίτη προσπάθεια του Γούτου, με εκπληκτικό μπλοζόν απέκρουσε.

Όλα κι όλα ο Σταθακάρος στηρίζει τον Γούτο για τη δημαρχία, αλλά πρέπει να κρατηθούν και τα προσχήματα!

Εκτός από τον Γούτο δεινός επιθετικός αποδείχθηκε και ο αντιπρόεδρος της ΠΕΣ Νίκος Μιχαλόπουλος, που έπαιξε στην αντίπαλη 5άδα, καλός και ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γιοβάς, που άφηνε όμως τον Γούτο να «τελειώσει».

Παίκτης με μεγάλη ποδοσφαιρική εμπειρία ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Κυριακόπουλος, φύλαγε τα μετόπισθεν του Γούτου με μεγάλη επιτυχία.

Κυρίαρχος στο κέντρο της πεντάδας Γούτου, το μέλος της Τοπικής ΝΔ Δημήτρης Μαρινόπουλος, με τις ομάδες να συμπληρώνουν ο πρόεδρος της Αγίας Βαρβάρας Θανάσης Ξυγκάς, αντίπαλος του Γιοβά, και οι Σπύρος Οικονομόπουλος, Αλέξης Σωτηρόπουλος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Μανώλης Σταύρου.

Τελικό σκορ αγώνα 6-4 για την πεντάδα Γούτου.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr