background img
banner
banner

«Παίχτης ή Πιόνι? Εσύ Επιλέγεις!»

ΟΜΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ 14 ΕΩΣ 17 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ

Μια νέα ομάδα για εφήβους 14 έως 17 ετών με σύνθημα «Παίχτης ή Πιόνι? Εσύ Επιλέγεις!», ξεκινάει στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας «Καλλίπολις» στην Πάτρα. Στην ομάδα οι έφηβοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν να αναγνωρίζουν τις δυνάμεις τους και πώς να τις αξιοποιούν στη ζωή και στα σχέδιά τους, να δημιουργούν σχέσεις που θα τους ικανοποιούν και θα τους στηρίζουν στις επιλογές τους, να βάζουν στόχους και να δημιουργούν το δικό τους σχέδιο ζωής.

Σε ενημερωτικό δελτίο Τύπου επισημαίνονται τα εξής: Αν πιστεύεις ότι η ζωή μπορεί να γίνει ένα απολαυστικό, δημιουργικό και ανεπανάληπτο παιχνίδι… Αν πιστεύεις ότι αυτό το παιχνίδι μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι συναρπαστικό, που θα σε οδηγήσει σε νέες ανακαλύψεις για τον εαυτό σου… Αν πιστεύεις ότι το παιχνίδι θα είναι γεμάτο μυστήριο, όταν το μοιράζεσαι και με άλλους… Τότε πες το «συνθηματικό» και σε περιμένουμε στην «αφετηρία» την Τετάρτη 19Ιανουαρίου και ώρα 6:00το απόγευμα, στο Κέντρο Πρόληψης «Καλλίπολις», Ν.Ε.Ο Πατρών Αθηνών 35 (έναντι αρχαιολογικού μουσείου), 1ος όροφος.

Η ομάδα θα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα και για 6 συνεχόμενες δια ζώσης συναντήσεις, διάρκειας 2 ωρών η κάθε μία (6:00-8:00). Δεδομένων των συνθηκών της πανδημίας Covid-19, οι συναντήσεις της ομάδας θα υλοποιούνται τηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας. Για την συμμετοχή στην ομάδα είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας/δήλωση συμμετοχής που ακολουθεί https://kpachaia.gr/omada-efivon-14-eos-17-eton-stin-patra/. Μετά την υποβολή της τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης θα επικοινωνήσουν μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στα τηλέφωνα: 2610 226948 & 2610 623290, υπεύθυνη επικοινωνίας: κα Γιάννα Ζορμπά, Επιστημονικά Υπεύθυνη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr