background img
banner
banner

Προβλήματα ρευστότητας στους επαγγελματίες που δούλεψαν με «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ»

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωνσταντίνο Σκρέκα προώθησε το Επιμελητήριο Αχαΐας, τονίζοντας πως η καθυστέρηση του προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ έχει προκαλέσει προβλήματα στους επαγγελματίες.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή του προέδρου του Επιμελητηρίου Πλάτωνα Μαρλαφέκα, επισημαίνονται τα εξής: ΄΄Με την παρούσα αναφερόμαστε στο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ, το οποίο είναι απόλυτα επιτυχές όσον αφορά την επίτευξη των στόχων που είναι η εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και έχει επιφέρει μεγάλη κινητικότητα στην αγορά και ιδιαίτερα στον τομέα των κατασκευών. Όμως επιθυμούμε να επισημάνουμε την μεγάλη καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί όσον αφορά των πληρωμή των επαγγελματιών από το ταμείο του προγράμματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προκαλεί σοβαρά προβλήματα ρευστότητας σε αυτή την κατηγορία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που ειδικά σήμερα, λόγω των συνθηκών που έχει προκαλέσει η πανδημία, είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ΄΄.

Κατόπιν αυτών, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου καλεί τον υπουργό να εξετάσει την δυνατότητα, άμεσης καταβολής αυτών των υποχρεώσεων, ώστε αντίστοιχα οι επιχειρήσεις να επιλύσουν τα προβλήματα ρευστότητας που έχουν.


Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr