background img
banner
banner

Προηγήθηκε δυο φορές ο Παναιγιάλειος

Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ 2-2 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

Ένας πολύ καλύτερος Παναιγιάλειος συγκριτικά με το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με το Διαβολίτσι, διεκδίκησε και έφτασε κοντά στην πρώτη του εντός έδρας νίκη, του χάλασε δυο φορές όμως τα σχέδια ο Διαγόρας.

Αν και ο Παναιγιάλειος ήταν η ομάδα που πάτησε καλύτερα για τα πρώτα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και είχε την κεφαλιά άουτ του Καρακούτη στο 3΄, ο Διαγόρας ήταν αυτός που είχε καλύτερη ευκαιρία να προηγηθεί στο 4΄ με τον Γεωργαντόπουλο, όταν …σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Ιωαννίδη.

Δυο γκολ σε δυο λεπτά 

Ο Παναιγιάλειος που επέμενε να παίζει ψηλά και κοντά στην εστία του Μπαρδάκη, άνοιξε το σκορ με την ψιλοκρεμαστή κεφαλιά του Ψωμαρά στο 9΄, ύστερα από την σέντρα του Χατζηαντωνίου.

Η απάντηση ήρθε άμεσα. Ο Διαγόρας βρήκε τον τρόπο να επαναφέρει την ισορροπία, πριν καλά – καλά καταλαγιάσουν οι πανηγυρισμοί των μελανόλευκων.

Ήταν ο Σταυρόπουλος που είδε αφύλακτο στο 2ο δοκάρι τον Θ. Βλασόπουλο, ο οποίος είχε τον χρόνο να στοπάρει, να σημαδέψει και να πλασάρει τον Ιωαννίδη για το 1-1 στο 10΄.

Έπεσε ο ρυθμός μετά την ισοφάριση 

Οι δυο ομάδες στη συνέχεια και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, έδειξαν ότι ήθελαν να διατηρήσουν τα κεκτημένα, με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός και να μειωθούν οι καλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.

Ένα καλό σουτ του Αλεξανδρή, απέκρουσε ο Ιωαννίδης στο 43΄ και ακολούθησε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Παναιγιάλειου στο 45΄, που σήμανε συναγερμό χωρίς τελικά επιπτώσεις για τους γηπεδούχους.

Φινάλε θρίλερ με εκατέρωθεν γκολ 

Φρεσκάροντας με τις αλλαγές ο Φάνης Γκέκας την ομάδα του Παναιγιάλειου, έδωσε την δυνατότητα στους μελανόλευκους να πιέσουν ψηλά και να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ στο 75΄. Ο Σκούτας εκτέλεσε φάουλ και ο Σεμπάστιαν Αφούσσι με κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Παναιγιάλειο.

Ούτε αυτή τη φορά έμελλε να χαρούν οι γηπεδούχοι, αφού η απάντηση από τον Διαγόρα ήρθε στο 81΄. Ύστερα από μακρινό φάουλ του Γεωργαντόπουλου και σύγχυση στην περιοχή του Παναιγιάλειου, η μπάλα έφτασε στον Σκεπετάρη που έβγαλε την ασίστ στον σκόρερ Καπετανάκη για το τελικό 2-2.

Παναιγιάλειος (Φ. Γκέκας): Ιωαννίδης, Χατζηαντωνίου, Πλατυκώστας (86′ Ροδόπουλος), Σ. Αφούσι, Σπίντζος, Α. Αφούσι, Μακρίδης, Ψωμαράς, Καράκουτης (69′ Βλαχόπουλος), Λιάτος (69′ Βαλλιάνος), Σκούτας.

Διαγόρας (Αλ. Σπηλιόπουλος): Μπαρδάκης, Σταυρόπουλος, Σαρρής (91′ Τριανταφυλλόπουλος), Σίδερης, Καπετανάκης, Ν. Βλασόπουλος (52′ Τσεκούρας), Θ. Βλασόπουλος (76′ Καραμπούλας), Αποστολόπουλος, Αλεξανδρής (76′ Σκεπετάρης), Γεωργαντόπουλος, Καλλιτσουνάκης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr