background img
banner
banner

Προχωρά τον εκπτωτικό οδηγό των φοιτητών

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Την υπόσχεση του προέδρου του προς του φοιτητές για τη δημιουργία εκπτωτικού οδηγού υλοποιεί ο Εμπορικός, Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας, καλώντας τα μέλη του να συμμετάσχουν δίνοντας επιπλέον εκπτώσεις στους φοιτητές, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την ελκυστικότητα του Παραρτήματος και την επιλογή των παιδιών να διαμείνουν στο Αίγιο κατά τις σπουδές τους.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου ο Σύλλογος, ΄΄τον Οκτώβριο είχαμε την τύχη να υποδεχτούμε τους νέους φοιτητές στο μοναδικό πανεπιστημιακό ίδρυμα της πόλη του Αιγίου. Ο πρόεδρος Λάμπης Παπαδόπουλος ήταν μεταξύ αυτών που τους υποδέχτηκε και δεσμεύτηκε για τη δημιουργία εκπτωτικού οδηγού στους φοιτητές μας από τα καταστήματα της πόλης μας. Ένα επιπλέον καλωσόρισμα στους νέους κατοίκους της πόλης του Αιγίου, για τα επόμενα πέντε χρόνια΄΄.

Κάλεσμα προς τα μέλη του να συμμετάσχουν

Απευθυνόμενους στους εμπόρους, τονίζει: ΄΄Συνάδελφοι έμποροι, στηρίζοντας το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της περιοχής μας στηρίζουμε και την τοπική οικονομία! Σήμερα λοιπόν ο Εμπορικός Σύλλογος ζητάει από όλους τους εμπόρους της Αιγιάλειας να δώσουν έξτρα εκπτώσεις στα προϊόντα τους στους φοιτητές που φοιτούν στην πόλη μας΄΄. Όποια από τα καταστήματα ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν E-mail στο Σύλλογο ([email protected]) ή να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο.
Τα στοιχεία των καταστημάτων θα δοθούν στη γραμματεία του Τμήματος Φυσικοθεραπείας της πόλης και θα μοιραστούν σε όλους τους φοιτητές.
΄΄Μην ξεχνάμε πως σε αυτή την περίοδο της κρίσης, όπου ο τζίρος στα καταστήματα έχει πέσει περισσότερο από 50%, οποιαδήποτε έκπτωση δεν είναι μόνο κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους φοιτητές που στηρίζουν την τοπική οικονομία αλλά και ένα έναυσμα για, να βοηθηθούν οι επιχειρήσεις μας. Ο Εμπορικός Σύλλογος στηρίζει τις σχολές μας, στηρίζει τους φοιτητές μας και είναι δίπλα στα μαγαζιά της περιοχής μας΄΄, καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr