background img
banner
banner

Στα… χέρια της ΕΛ.ΑΣ. Αιγιώτης διακινητής ναρκωτικών

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΙΓΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΔΙΑΣ»

Με την κατηγορία της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών αλλά και της κατοχής όπλου, συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης 9/11 ένας Αιγιώτης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα. Πρόκειται για τον 48χρονο Π.Σ. ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές με παρόμοια αδικήματα.

Το πρωί μάλιστα παρουσιάστηκε ενώπιον του Εισαγγελέα ενώ την Πέμπτη 11/9 στις 12.00 το μεσημέρι θα περάσει το κατώφλι του Ανακριτή για να απολογηθεί.

Η σύλληψη έγινε σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον 48χρονο μετά από πληροφορίες της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. κι ενώ επέβαινε στο δίκυκλό του στο ύψος της γέφυρας Μεγανίτη. Μάλιστα, έφερε μαζί του μικροποσότητα κάνναβης. Ακολούθησε έρευνα σε αγροικία και κτήμα που διατηρεί ο συλληφθείς στην περιοχή του Άλσους Δ.Ε. Συμπολιτείας μαζί με την μητέρα του. Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 1.300 γραμμάρια κάνναβης, ένα δενδρύλλιο της ναρκωτικής ουσίας και ένα κυνηγετικό όπλο.

Η Ασφάλεια Αιγίου, που διενήργησε τις έρευνες, λειτούργησε με απόλυτη μυστικότητα αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, στο κτήμα του Άλσους βρέθηκαν και πειστήρια καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, αφού υπήρχαν γούβες, νάιλον και τα σχετικά…

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρονται τα ακόλουθα: ΄΄Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή του Αιγίου, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας και της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση και κατοχή  ναρκωτικών, καθώς και της παράβασης του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, εντόπισαν τον άνδρα να κινείται με δίκυκλο και σε αστυνομικό έλεγχο που του ενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν πέντε γραμμάρια κάνναβης, το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας στο πλαίσιο αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποίησαν έρευνα, σε αγροικία που χρησιμοποιούσε  ο δράστης σε δυσπρόσιτη αγροτοδασική περιοχή του Αιγίου, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής: (1.272) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, (1) δενδρύλλιο της ναρκωτικής ουσίας, με ύψος 1,70 μέτρα και (1) κυνηγετικό όπλο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, ενώ τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr