background img
banner
banner

Συνεχίζεται το… ταξίδι της εμβολιαστικής διαδικασίας

ΣΕ ΖΑΡΟΥΧΛΑ, ΣΑΛΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΑΜΑΚΙΝΙ Η ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

Η εμβολιαστική διαδικασία στην ύπαιθρο, κατόπιν πρωτοβουλίας της 6ης ΥΠΕ συνεχίζεται με επιτυχία και αυτή την εβδομάδα. Η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού, με τη συνδρομή των γιατρών των Κέντρων Υγείας, επισκέπτεται διάφορες περιοχές της Αχαΐας και της Ηλείας προκειμένου να καλυφθούν οι εμβολιαστικές ανάγκες των πολιτών.

Το ταξίδι της εμβολιαστικής διαδικασίας θα συνεχιστεί και με ενδιάμεσους σταθμούς στην Αιγιάλεια, σε Ζαρούχλα στην Ανατολική Αιγιάλεια και Σαλμενίκο και Δαμακίνι στη Δυτική. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα έχει ως εξής: Σήμερα Τρίτη 16 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στην Ζαρούχλα Αχαΐας, την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στο Δαμακίνι Αχαΐας (κατά τις ώρες 9:30 με 11:00) και στο Σαλμενίκο Αχαΐας (κατά τις ώρες 11:00 με 13:00), την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου στο Λάλα Ηλείας, την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στον Ριόλο ((κατά τις ώρες 9:30 με 11:00) και στο Ματαράγκα Αχαΐας (κατά τις ώρες 11:00 με 13:00).

Οι κάτοικοι των περιοχών αυτών μπορούν να εμβολιαστούν είτε με την πρώτη είτε με τη δεύτερη ή με την Τρίτη δόση του εμβολίου Pfizer. Στόχος της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ είναι να θωρακιστεί ο γενικός πληθυσμός της υπαίθρου έναντι του νέου κορωνοϊού, να αποφευχθεί η μετάδοση της ασθένειας και να μειωθεί ο αριθμός των νοσηλευομένων στις νοσοκομειακές μονάδες.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr