background img
banner
banner

Την Κυριακή ο εορτασμός της Επετείου Ιδρύσεως Πανεπιστημίου Πατρών

ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, Γ.Γ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Δ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο εορτασμός της 57ης Επετείου από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πατρών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 28 Νοεμβρίου και ώρα 18.30 στην Αίθουσα Τελετών “Οδυσσέας Ελύτης”. Η συγκεκριμένη επέτειος έχει βαρύνουσα σημασία για το Πανεπιστήμιο Πατρών ενώ παράλληλα συνδυάζει το διττό εορτασμό: της ιδρύσεως του Ιδρύματος και του προστάτη Άγιου των Πατρών, Αποστόλου Ανδρέα.

Το Πανεπιστήμιο Πατρών στην 57η επέτειο από της ιδρύσεώς του γιορτάζει 57 συναπτά χρόνια προσφοράς στην επιστήμη, την εκπαίδευση, την έρευνα και τον πολιτισμό. Με τον Χαιρετισμό του εκπροσώπου του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης κ. Δημοσθένη Αναγνωστόπουλου και του Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητή Χρήστου Μπούρα θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του προγράμματος της φετινής εκδήλωσης.

Την κεντρική ομιλία με θέμα: «Η Αχαΐα στον Αγώνα της Εθνεγερσίας» θα πραγματοποιήσει ο Δικηγόρος, Συγγραφέας & Πρόεδρος της Ιστορικής και Εθνολογικής Εταιρείας Πελοποννήσου, κ. Χρήστος Αθ. Μούλιας. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσικό επίλογο από το Σύνολο Μουσικής Δημιουργίας «Ευήκοον Μέλος». Αξίζει να αναφερθεί ότι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν σπάνια κειμήλια της Ιστορικής και Εθνολογικής Εταιρείας Πελοποννήσου τα οποία θα εκτίθενται στην είσοδο της Αίθουσας Τελετών.

Κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με βάση τις ισχύουσες διατάξεις. Για την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr