background img
banner
banner

«Black Friday»… ευκαιριών στα καταστήματα του Αιγίου!

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ… ΑΝΑΣΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ

Ως μία ευκαιρία να βγει ο κόσμος στην αγορά και να βελτιωθεί η ψυχολογία του, βλέπει η διοίκηση του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγίου την Παρασκευή 26/11, όπου η τοπική αγορά θα κινηθεί σε ρυθμούς Black Friday! Πρόκειται για μία απέλπιδα προσπάθεια να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον του κόσμου για αγορές ώστε να δοθεί «ανάσα» στους πεσμένους, εξαιτίας των συνθηκών, τζίρους των καταστημάτων του λιανεμπορίου.

Στόχος όλων των εμπόρων είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες και οι αυξήσεις στο τζίρο σε ικανοποιητικό βαθμό. Μάλιστα, όπως έχει αποδειχθεί από τα προηγούμενα χρόνια, η ημέρα αυτή είναι από τις καλύτερες εμπορικά γιατί όχι μόνο κάνουν γενναίες προσφορές οι καταστηματάρχες αλλά και γιατί οι καταναλωτές περιμένουν με ανυπομονησία αυτές τις εκπτώσεις για να κάνουν τις αγορές τους, όχι μόνο σε ρούχα και υποδήματα, αλλά και σε είδη σπιτιού, ηλεκτρικές, ηλεκτρονικές συσκευές και ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί και ο πιο ευφάνταστος νους.

Κάλεσμα από τον Εμπορικό Σύλλογο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας καλεί όλα τα μέλη του αλλά και όλους τους εμπόρους να συμμετέχουν και να κάνουν γενναίες προσφορές στα είδη τους! ΄΄Με το να κάνουμε μεγάλες προσφορές την ημέρα αυτή κρατάμε τους καταναλωτές στην τοπική αγορά και στηρίζουμε την τοπική οικονομία. Φίλοι καταναλωτές τα καταστήματα μας δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τις άλλες μεγαλουπόλεις. Ήδη τα μαγαζιά μας είναι σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Εμείς έχουμε τα προϊόντα, εσείς βάλτε τη διάθεση και όλα τα άλλα αφήστε τα επάνω μας. Ακόμα και οι αγοραστές με μικρά βαλάντια την ημέρα αυτή μπορούν να βρουν σπουδαία προϊόντα σε χαμηλές τιμές. Πέρα από την καλή διάθεση ζητάμε την κατανόησή σας, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό ,να έχετε μαζί σας τις αντίστοιχες βεβαιώσεις (νόσησης, εμβολιασμού, ή ράπιντ τεστ). Ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες μπορεί η αγορά να γεμίσει κόσμο και να στηριχθούν τα μαγαζιά μας παρά την κρίση και τα μέτρα λόγω covid. θα είναι η απόδειξη πως και θέλουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε την πόλη μας να ομορφύνει για τους ανθρώπους της. Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους΄΄, αναφέρεται εκ μέρους του Συλλόγου.

Επίσης, υπενθυμίζεται στους καταναλωτές πως ακόμη που δεν έχουν κάποιο πιστοποιητικό, μπορούν να εξυπηρετηθούν και έξω από το κατάστημα. ΄΄Μας ζητάτε ότι θέλετε και εμείς σας το φέρνουμε με μεγάλη ευχαρίστηση. Ακόμα και όταν υπάρχουν εμπόδια , όλα μπορούν να δουλέψουν άψογα, αρκεί να το θέλουμε! Παρασκευή 26 Νοεμβρίου όλη η αγορά με μεγάλες εκπτώσεις περιμένει να κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες μικρών και μεγάλων. Αφήνουμε ό,τι μας ενοχλεί και προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα! Και μην ξεχνάτε, τα χρήματα που αφήνουμε στον τόπο μας, ξαναγυρίζουν πάλι σε εμάς!

Ο Εμπορικός Σύλλογος σας ενημερώνει ότι στα ηχεία της πόλης θα ακούγονται εορταστικά τραγούδια και μηνύματα προς τους καταναλωτές με μουσική επιμέλεια του Νίκου Μανέτα, μετά από συνεννόηση με την δημοτική αρχή, την οποία και ευχαριστούμε!΄΄, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αναγκαίο να στηριχθεί το κατάστημα της περιοχής

Μιλώντας στo protionline.gr, ο πρόεδρος του Συλλόγου Λάμπης Παπαδόπουλος, επισημαίνει: ΄΄Πρόκειται για μία προσπάθεια να τονωθεί η κίνηση στην τοπική αγορά. Γι’ αυτό απευθύναμε ένα κάλεσμα και στους συναδέλφους να στηρίξουν όσο μπορούν την προωθητική αυτή ενέργεια ώστε και ο καταναλωτής να δώσει την παρουσία του και να στηρίξει το μικρό μαγαζί της περιοχής, με το σκεπτικό ότι είμαστε σε εορταστική περίοδο. Θα έχουμε εμπορεύματα σε πολύ καλές ποιότητες και τιμές και ο κόσμος πρέπει να προτιμήσει τα μαγαζιά του τόπου και όχι τα πολυκαταστήματα και το ίντερνετ. Κάνουμε ό,τι μπορούμε να είναι οι συνθήκες ιδανικότερες. Να ανέβει η ψυχολογία και η δική μας και του κόσμου, διότι δεχόμαστε το… ένα χαστούκι μετά το άλλο΄΄. Σημειώνει ακόμη πως η απόφαση ελήφθη διότι οι μελέτες της ΕΣΕΕ δείχνουν ότι αυξάνεται ο τζίρος εκείνη την ημέρα, λέγοντας: ΄΄Αν είναι να διατεθεί ένα κομμάτι της πίτας και σε εμάς δεν πρέπει να το αφήσουμε να πάει χαμένο΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr