background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ: Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: Μπορούσε την πρώτη του νίκη, έχασε στις λεπτομέρειες

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΕΡΚΗ ΣΑΜΟΥ ΜΕ 1-3 ΣΕΤ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Λίγο ήθελε για να διεκδικήσει την πρώτη του νίκη στο ται μπρεικ ο Α.Ο. Αιγιαλέων το βράδυ του Σαββάτου στο κλειστό του Αιγίου, απέναντι στον ισχυρό Κέρκη Σάμου. Παρά τις ελλείψεις και με λίμπερο τον ακραίο Σαλαβασίδη (απουσίασαν οι Σύρος, Καραγιώργος) το πάλεψε, αλλά ηττήθηκε 3-1 σετ στην προτελευταία αγωνιστική της α’ φάσης της Pre League ανδρών. Η Αιγιώτικη ομάδα παρότι ισοφάρισε σε 20-20 υπέκυψε με 25-21 στο πρώτο σετ και στη συνέχεια έχασε εύκολα το δεύτερο με 16-25 δείχνοντας ότι για ένα ακόμη ματς θα επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο.

Ότι δηλαδή θα έφτανε σε μία ακόμη ήττα με 3-0. Όμως, στο τρίτο σετ οι παίκτες του Παναγιώτη Παπαδόπουλου μπήκαν αποφασισμένοι και πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση πήραν το σετ ακόμη πιο εύκολα από οτι δείχνει το 25-21 (προηγήθηκαν μέχρι 23-17) και μείωσαν σε 2-1. Στο πέμπτο σετ έγινε μεγάλη μάχη, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο μέχρι το τέλος, με τους φιλοξενούμενους τελικά να επικρατούν με 25-23 αποφεύγοντας μία – μάλλον – εκτός προγράμματος ήττα.

Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 100 φίλαθλοι που στο τέλος χειροκρότησαν τους παίκτες της ομάδας παρά την ήττα. Τρεις απουσίες είχε (λόγω covid 19) και η ομάδα της Σάμου αλλά όλα τα αστέρια της ομάδας έδωσαν το παρών (Ναζαρένο, Αράγια, Γεωργίου, Μπαρμπούνης κλπ). Να σημειωθεί ότι ο Κέρκης βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή καθώς την προηγούμενη Τετάρτη ο Αργύρης Ψάρρας έλυσε τη συνεργασία του με τη νησιωτική ομάδα.

Προετοιμασία για τα πλει αουτ

Η πρώτη φάση του πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί με εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην πρωτοπόρο Καλαμάτα και μετά τις γιορτές ο Α.Ο. Αιγιαλέων θα ξεκινήσει την προσπάθειά του στα πλέι άουτ με στόχο την παραμονή στην pre league. Στόχος δύσκολος αλλά όχι ακατόρθωτος αν η ομάδα πιάσει απόδοση ανάλογη με αυτή απέναντι στον Κέρκη Σάμου.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η ΑΕΚ παρά την εντός έδρας ήττα από την Καλαμάτα με 2-3 σετ πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ ενώ ο Πανιώνιος νίκησε 3-0 την Ερυθραία. Καλαμάτα, Κέρκης, ΑΕΚ με τους Αριστοτέλη Σκύδρας, Φοίνικα Πολίχνης, Άρη ή Άθλο Ορεστιάδας από τον βόρειο όμιλο θα διεκδικήσουν την άνοδο στα πλέι οφ. Πανιώνιος, Ερυθραία, ΑΟ. Αιγιαλέων με τις τρεις ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις από 4-6 στον όμιλο βορρά, θα διεκδικήσουν την παραμονή στα πλέι άουτ. Σίγουρες είναι Πιερικός, Κομοτηνή και ένας εκ των Άρη Θεσσαλονίκης ή Άθλο Ορεστιάδας.
Διαιτητές: Λιναρδάτος, Γκόλφης, Γραμματεία: Ματζουράνης, Παρατηρητής: Πετούσης.

Τα σετ: 21-25, 16-25 , 25-20, 23-25

ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παπαδόπουλος): Σωκράτους, Λουπ, Βασιλάκος, Νανόπουλος, Βλαχοστάθης, Μαυραγάνης (Σαλαβασίδης), Δασκαλόπουλος, Παπασταθόπουλος, Δημησιάνος

Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ: Τουρνάκης, Γεωργίου, Μπαρμπούνης, Αράγια, Στράτος, Ναζαρένο / Κοντοκώστας (λ), Φραγκιαδάκης (λ), Κουτσομύτης, Μπαραμπάτης.

Η βαθμολογία στον 1ο όμιλο
Καλαμάτα 23
Κέρκης 21
ΑΕΚ 13
Πανιώνιος 10
Πανερυθραϊκός 9
ΑΟ Αιγιαλέων 1
– Η ΑΕΚ ξεκίνησε με -4 βαθμούς

Τα αποτελέσματα στο 2ο όμιλο
Πιερικός – Πήγασος Πολίχνης 1-3
Άθλος Ορεστιάδας – Κομοτηνή 3-0
Άρης – Αριστοτέλης Σκύδρας 1-3

Η βαθμολογία
Αριστοτέλης Σκύδρας 22
Πήγασος Πολίχνης 19
Άθλος Ορεστιάδας 15
Άρης Θεσ. 14
Πιερικός 8
Κομοτηνή 3


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr