background img
banner
banner

Διαδικτυακή ομάδα για μονογονείς

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΣ

Διαδικτυακή ομάδα για μονογονείς πρόκειται να υλοποιηθεί από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας Καλλίπολις, με θέμα: «Μονογονείς αλλά όχι μόνοι». Είναι σίγουρο ότι ο ρόλος του γονιού είναι απαιτητικός σε όποια μορφή οικογένειας και αν καλείται κάποιος να λειτουργήσει, ωστόσο για τους μονογονείς υπάρχουν και επιπλέον προκλήσεις που καλούνται να διαχειριστούν, οι οποίες επηρεάζουν τους ίδιους αλλά και τα παιδιά τους.

Το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας Καλλίπολις σε μια προσπάθεια να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες λόγω πανδημίας και να ενδυναμώσει τους γονείς στον ρόλο τους πρόκειται να υλοποιήσει διαδικτυακή ομάδα για μονογονείς διάρκειας 8 συναντήσεων. Η ομάδα θα υλοποιείται κάθε Τετάρτη από 9 Φεβρουαρίου έως 30 Μαρτίου, 18:00 – 20:00, στη διαδικτυακή πλατφόρμα ΖΟΟΜ και θα συντονίζεται από επαγγελματίες ψυχικής υγείας με εμπειρία στην υλοποίηση σχετικών προγραμμάτων. Για τη σύνδεση στην ομάδα απαιτείται υπολογιστής ή τάμπλετ με κάμερα και μικρόφωνο ή ένα αντίστοιχο κινητό τηλέφωνο.

Η συμμετοχή στην ομάδα είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 (υπεύθυνη: κ. Θωμαΐς Σταύρου – Κοινωνική Λειτουργός) ή στο email: [email protected], στην ιστοσελίδα: https://www.kpachaia.gr αλλά και στην σελίδα https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr